perjantai 3. elokuuta 2012

Ratsastusta ja ostoksia

Päivästä kävin siivoamassa Elmerin karsinan, vesin vesiastian ja tein ruuat valmiiksi. Sen jälkeen lähdin Iidan luo ja sain ratsastaa Mipulla :) En muistakkaan millno viimeks oo menny. Mutta Mipu oli kiva, vähän vemula suustaan, ei ole suussa mitään vikaa välillä vain tekee niin. Tein alussa voltteja, sirrtymisiä ravissa. Nostin myös välillä pitkällä sivulla laukan ja laukkasin sivun loppuun. Mipu oli hieman laiska, mutta lopussa se oli jo aika reipas : ) Lopussa tein väistöjä eka käynnissä pari, jonka jälkeen ravissa sama homma. Toiseen suuntaan oli huonompi kun alkoin työntämään ulkolapa edellä.

Sippe ja Iida


raippa-.-



Hööksin paketti myös tuli josta Elmerille tuli rintaremmi ja meksikolaisen turpahihnan pehmuste. Ja myös vaihdoin Iidan kanssa 2 huopaa, jännesuojiin jotka ovat aika uudet kun olivat Mipulle liian isot. 

rintaremmi 20.50 e


meksikopehmuste 3.50 e

sekä suojat (10 e)
Illalla kävin viel skopalla tallilla hakemassa huovan pesuun ja laitoin Elmerille linimenttiä turvonneeseen jalkaan. Elmo oli nii söpö kun se vaa paino pään alas ja seiso ja kuunteli mitä sille höpötin :) on se vaa nii ihana elukka<3 Annoin vielä lähdettyäni hyvänyön suukon Elmerille. Huomisesta alkaen ois sitten Elmon hoito & liikutus. Teen varmaan kaikenlaisia videokoosteita. Esim. Elmerin ruokinta, varustus, koosteen päivästä Elmerin kanssa jne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti