sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kun päätöksen on tehty, ei auta muuta kuin odottaa

Ei ole nyt ollut paljoa taaskaan intoa kirjoittaa koska päätin tässä yhden tärkeän sekä surullisen päätöksen.
kun päätös on rakkaaseen liittyvä se on aina raskasta<3
Eli elämäntilanteeni meni nyt siihen pisteeseen että hevosen pito ei oikein onnistu, siihen monia osasyitä. Joten päätin nyt että lopetan Niksun kokonaan. Näin varmistan ettei se ainakaan tulevaisuudessa joudu huonoon kotiin tai kiertoon tai kärsi elämästään kun polven 100% varmaa parantumista ei ole. Tähän lopetukseen ei siis liity mitenkään Niksun polvi, se on ollut nyt hyvänä ja parempaan suuntaan. Tottakai se harmittaa minua aivan vietävästi että joudun sen pois pistämään kun polvi on parempaan suuntaan, mutta se on hevosen parhaaksi.

" oot pienempi kuin 2, suurempi kuin 0, olet elämäni ykkönen<3



Joka päivä tallilla käynti tuntuu vaikeammalta ja kauhean haikealta, mutta minkäs teet kun elämä niin ohjaa. Mutta tulevaisuudessa kun on autokortti, työ ja enemmän aikaa todennäköisesti hankin uuden hevosen, mutta siihen asti yritän etsiä joko vuokrahevosen tai suuntaan ratsastustunneille.















Vielä meillä on hetki yhteistä aikaa ja yritänkin ottaa siitä kaiken ilon irti. Mikään ei kestä ikuisuutta ja joskus vaan pitää tehdä päätöksiä. Toisaalta on niin helpottava olo kun suuri taakka ja huoli tippuu harteilta.


                      *pian olet tähtenä taivaalla, siellä missä muutkin. Kyllä me joskus tavataan, lupaan sen<3*

4 kommenttia:

  1. Harmi että oot tälläseen päätökseen tullut kun on vielä nuori hevonenkin kyseessä. Mutta ymmärrän täysin, että ajattelet vain Niksun parasta. Eikös se niin mene että "joskus luopuminen on suurinta rakkautta". Hevosesi kiittää sinua vielä oikeasta päätöksestä. Jaksamisia sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tottakai se harmittaa ja paljon mutta minkäs teet kun tilanne siihen meni :( mutta tuo on totta. Pitää kuunnella järkeä eikä sydäntä. Hevosen parasta vaan tässä tilanteessa mietin.

      Poista
  2. Käsittämätön ratkaisu. Itse tekisin kaikkeni, että hevoseni saisi elää. Surullista seurata tällaisia "järkiratkaisuja", mitä nykyään kova maailma on pullollaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. millätavalla käsittämätön ratkaisu? tiesitkö tarkkaan elämäntilanteeni tai Niksun tilan ? toki jos tilanne ois ollut toinen jalan suhteen, olisin tehnyt kaikkeni ettei hevosesta olisi tarvinnut luopua.

      Poista