tiistai 3. helmikuuta 2015

Arki alkaa rullautua (kuulumisia)

Pikkuhiljaa pääsee taas tallilla käymisen rytmiin. Sehän ei helpota yhtään että mulla on työssäoppimista ja työvuoroja on päivistä riippuen 8-22.30 välillä. Mutta ei pitäis enää kun reilu kuukausi sitä jaksaa.

Mutta sitten takas heppajuttuihin. Senniin tutustuu kokoajan ja alkaa nähdä sen luonnetta. Se on erittäin herkkä, epäluuloinen uusia asioita ja ihmisiä kohtaan. Sain sen vihdoin ja viimein pesarille puolen tunnin houkuttelemisen jälkeen jossa se sitten pöris kun pieni orava. Käytiin ekalla kerralla vaan vähän seisomassa ja ihmettelemässä. Eilen pestiin jo vähän jalkoja mutta silti kaivo oli pelottava, voihan sieltä tulla pieniä krokotiilejä syömään ponin.





Ratsastukset ovat meneet aika hyvin nyt. Tuttuvani kävi ratsuttamassa Sennin viime lauantaina. Neiti meni nätisti. Vielä se ei taivu rehellisesti ja se on epätasainen suusta, mutta eihän sillä oo ratsastettu kuin ihan parit kerrat ja se on parantunu joka kerta. Haluaisin tammalla maastoilemaan mutten uskalla tilsojen takia lähteä kun ollaan vielä nurin kun on liukasta ja kauheat paukut kavioissa. 






Senni sai myös oman satulan. Sama satula oli Niksullakin loppuajoilla käytössä. 

Wintec 500, ilmeisesti uudempi malli.

Senni on iso tyttönen, se onkin lähessä 170 korkea :)

Nyt kysynkin teiltä, olisiko teillä kiinnostusta kysymyspostaukseen? Järjen kassa saa kysyä, en lupaa vastata kaikkiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti