sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hyppelyjä

Hups, en oo taas oikeen kerennyt istahtaa koneen ääreen kun on näitä kaikenmaailman koulujuttaja..

Niksun kanssa ei oo mitään ihmeellisempää, ollaan menty alkuviikko koulua ja puomi/kavaletti tehtäviä. Kuvaajaa en silloin saanut. Lauantaina hyppäsin ja sain kuvaajan.
  Rakensin edellisenä iltana kentälle esteet. Molemmille pitkille sivuille pystyt, halkaisijalle ristikon ja lyhyelle sivulle okserin. ne olivat aika matalia jotain 40-60 cm. Alkuverkkasin lyhyesti, kun oli aika kuuma ettei Niksu ihan läkähdy. Otin askellajit läpi, jonka jälkeen tulin pari kertaa ravissa ristikon.Niksu teki aikamoiset loikat siihen. Kävelin hetken ja aloin hyppäämään pystyä.



Tulin toista pystyä pari kertaa. Niksu meenasi joka kerta mennä sen jälkeen ristilaukkaa, mutta aika nopeasti saatiin korjattua se oikeeseen laukkaan. Niksun laukka oli ihmeellisen rauhallista ja sitä sai vähän säädettyä. Omaan istuntaan en ole tyytyväinen, mutta se johtuu siitä etten ole sitä oikeen päässyt nyt treenaamaan, ja tuo uusi satulakin on tosi hyvä hypätessä : ) Valituksia en kaipaa istunnasta yms, koska tiedän omat virheeni..









 Tänään tuuppailin illasta koulua, kevyemmin ku eilen oli hyppypäivä. Yritin jumppailla ja taivutella. Meninkin aika paljon pääty-ympyrällä ravityöskentelyä. Poitsu alkoikin jo välillä kivasti rentoutua ja kulkea kivasti. Laukkaa menin aika vähän, parit nostot suuntaansa.






ufomiäss!: D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti