sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kesää odotetaan!

yksi kevään ja kesän merkkejä on leskenlehdet !



Tähän viikkoon on mahtunut aurinkoisia kelejä ja ratsastusta. Ollaan käyty nyt pari kertaa maastossa tallilaisen kanssa. Viime maastoreissu sujui muuten hyvin mitä nyt tuulessa heiluva pressu tai ihmiset vähän pelotti. Pressun kanssa kävi niin että Niksu yritti kääntyä ja lähteä 2 kertaa kotia päin matkalla. Mutta päästiin sitten 
"voi kun väsyttää"
Lauantaina käytiin taas reilun pituinen maasto. Reissu meni muuten hyvin mutta taas oli mörkö matkalla. Ravailtiin taas vähän matkaa.

Tänään menin kentällä ihan kevyesti kun omat voimat oli hävinny tallille pyöräilymatkan aikana, mutta menin ihan perus askeleet vaan läpi rennosti.
maastoon lähdössä, team nakki&makkara
Okei okei, myönnän. Saattekin vähän videota. Liikkestä näkee jäykkyyttä.

8 kommenttia:

  1. http://puoliverinenprinssi.blogspot.fi/2014/04/tuleva-hirudoterapeutti-tassa-moi.html?m=1. Ehkä tuo iilimato hoiti voisi auttaa jalkaan?

    VastaaPoista
  2. Tiesitkö muuten että syyllistyt eläinsuojelu rikkomukseen? Hevosen jalka on ollut puoli vuotta kipeä ja se on edelleen ep. Eikö olisi jo aika päästää vihreimmille laitumille? Ei millään pahalla,mutta on aivan älytöntä pitkittää hevosen elämää.Ja vaikka näyttäis että se ei kärsi niin muista että hevonen yrittää piilottaa kipunsa viimeiseen asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän syyllisty, hevosella on ruokaa, vettä sekä sen tarpeen vaatima hoito. Se ei kyllä ole enää kipeä eikä se kärsi elostaan ja se ei ole ep vaan jäykkä. Se on oma onnellinen itsensä, tunnen hevoseni ehkä paremmin kuin sinä jonkun blogin kautta. Ehkä viimeksi käynyt ell olisi sanonut jos hevonen ei paranisi enää ollenkaan, mutta kun parantuminen vaatii AIKAA. Sitä paitsi polvi on tällähetkellä hyvässä kunnossa eikä kriteerejä lopettamiselle tällähetkellä ainakaan ole. Jos asia vaivaa sinua vielä niin voit tulla ihan omalla nimellä siitä puhumaan eikä minään anonyymina. Nämä asiat eivät ole kuitenkaan ihan mikään leikin asia.

      Poista
  3. No omapahan on asiasi! Sanoin vaan mielipiteeni ja olen edelleen samaa mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii onkin minun asiani eikä kenenkään anojen siihen sitten tarvitse puuttua. Olisit voinut pitää tuommoisen mielipiteen ihan omassa päässä, eikä pilata sillä toisten päivää... Miksi laittaa hevonen monttuun jos se ei kärsi ja paranee pikkuhiljaa. Joillakin ihmisillä on tunteet, toisin kuin joillakin.

      Poista
    2. Niin muuten mistäs tiedät vaikka tunnenkin sinut? Paranemista odotellessa..

      Poista
    3. Miten se tunteminen tähän liittyy. Tuskin tunnet kun et voi omalla nimellä "jutella". Ja minulla on kyllä omat epäilyni. Nii parantumista pitää odotella, ei se edelleenkään ihan hetkessä tapahdu.

      Poista