sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Onko pakko jos ei haluu ?

Otsikko ei liity vain bloggaamiseen vaan vähän kaikkeen. Elämä meinaa taas potkia hieman päähän, varsinkin näissä hevosjutuissa. Taas meinaa pukata satulaongelmia, hevosella on pää täynnä karvattomia hampaanjälkiä ja haavoja. Täällä blogissa tulee välillä negatiivisia kommentteja, asioista joita ihmiset ei välttämättä todellisuudessa tiedä kunnolla. 
suitsien puhdistusoperaatio

Mutta sitten vähän viikon sisälle. 
Maanantaina käytiin reilun tunnin maastolenkki ratsain. Niksu oli onneksi nätisti eikä pelännyt lähes mitenkään ja autot taikka pyörällä ajavat lapset ei tuottanut ongelmia. Ainut mistä Nippeli sitten vähän otti herkkää oli kun kaveria toruttiin raipalla. Maastossa otettiin vähän ravia ja laukkaa. Laukassa oli ainut missä Niksu vähän innostu ja tuntu ettei jarrut toimi. Eli onnistunut ja kiva maasto takana : )






ti-ke en muista yhtään mitä teht
Torstaina käytiin sitten tallilaisten kanssa maastolenkki niin että muut ratsastavit paitsi minä talutin Niksua. Käyntiin noin 40-50 minuutin lenkki. Käveltiin koko lenkki mitä nyt Niksu sipsutteli ku kaverit meenas mennä niin kauas. Niksu oli taas lenkillä tosi nätisti eikä autot tuottanut ongelmaa. 

Loppuviikko onkin ollu vaan kävelyttelyä. Jouduin nyt laittamaan vanhoja kuvia kun uudet kuvat olivat hävinny jonnekkin tai se oikea muistikortti on jossain hukassa.

6 kommenttia:

  1. Mistäs haavat ja puremat tullu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niksun tarhanaapuri on ollut vähän kovakouranen Niksun kanssa.

      Poista
  2. Voisitko kertoa yhen jutun..? Miksi myyt niksun kuolaimia,huopia,loimia jne. ja sitten kuitenkin ostattelet koulusatulaa? Siis onko niksu myynnissä vai ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onko pakko kyylätä ja kysyä? Tai voisi sen omalla nimellä ees tehdä jos niin kiinnostaa.. Eikä se ees kuulu muille :)

      Poista
  3. Suomi on vapaa maa :) eikä täällä mitään kyylätä vaan huomasinpa vaan. Jos sä pidät julkista blogia niin olet varmaan tietoinen että kysymyksiä tulee ja kai sitä saa kysyä jos on asiallinen? Vai kuinka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mutta tänne blogin puolelle niistä en ole maininnut, joten tänne ne ei kuulu, eli jossain muualla voi kysyä jos niin kiinnostaa.

      Poista