tiistai 24. heinäkuuta 2012

heppapostaus



Eilen ja tänään menin Hilkalla ihan normaalisti koulua. Eilen se oli jotenkin vaan nii kauhean tuntuinen ratsastaa etten itekkään jaksanu keskittyy kunnolla.. Jäi hieman huono fiilis. Mut tänään se oli sit sitäkin parempi. Hieman laiskahko, mut keli teki sen. Oli kerranki lämmin noin 20 astetta jopa : o Tein paljon käynti-laukka siirtymisiä. Alussa ne ei oikein onnistunu, mut sitten hetken niitä tehtyä, alkoivat nekin sitten onnistua. Kun olin mennyt kentällä päätin mennä pellolle vähän laukkaamaan. Siel oli myös kiva lätäkkö : D Hilkka ei oikein tykänny siitä mutta kun sen sai kerran sen jälkeen pystyttiin jopa laukkaamaan sen läpi. Tais neiti hieman innostua kun lopussa tulin ravissa mutta nosti ite laukan vähän ennen lätäkköö : )  ois tullu varmaan hauskoja kuvia jos ois ollu kuvaaja..

pikku E <3
    Elmerin jalka oli jo hieman parempi kun eilen. Ei linkannut onneks kolmella jalalla vaan käveli normisti, mutta kun pääsi tarhaan lähti ravaamaan, könkkäsi aika pahasti. Mutta huominen on vielä selvempi tulekoo kaviopaise, mätä mikä onkaan. Mutta muutenkin kuulin hieman surullisempia juttuja Elmon kohdalta : (

Sain myös saappaisiini nyt pohjalliset, ja nyt ne ovat juuri täydelliset. Ne olivat aikaisemmin hieman isot varpaan kärjestä, mutta onneksi ei nää. Oli muuten paljon kivempi mennä niillä : )

Loppuun vielä parit kuvat Hilkasta.



hieman rakennetta
 Alla olevissa kuvissa  olen yrittänyt saada tausta mustemmaksi, ja se onnistui ihan okoosti.





laitoin näitten kuvien ajaksi sille narupäitset, koska ne oli mielestäni
hienommat kun tavan päitset

ps. Kiinnostaisko että tekisin kuvapostauksen kameroistani ? Taii jotain muuta. Nyt saa keksiä jonkun kivan jutun josta kirjoittaisin : )

2 kommenttia:

  1. Kuvapostaus sun kameroista ois kyl kiva :D ++mitä oot niistä mieltä, onko ollu hyviä jnejne :D

    VastaaPoista