perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ostoksia ja päivittelyjä

Ensinnäkin pahoittelen etten oo kirjottanu mtn pitkään aikaan, koska nettini on hidastellu viimeset päivät nii paljon etten edes yrittänyt vaivautua kirjottamaan..
Mutta tosiaan kohta lähestyy jo muutto Kiuruvedelle.. Ja olen nyt ostellut jotain semmosia tavaroita sinne kouluun mitä tarvitsen.
ratsastussukat terra 8.90 e ravi-ajo lasit puuilo 3.50 e ja jotkut nappulahanskat puuilo 2.50 e

Eilen menin siis ratsastustunnille pitkästä aikaa keskimäen hevostilalle. Oli koulutunti ja menin Revellä. Oon menny sillä joskus kaksvuotta sitten talvella ja sillonkin menin tippumaan siltä.. : D Mutta Reve oli kiva, hieman jäykkä ja laiska. Olise myös aika oudon tuntuinen koska oon menny nyt vaa tyyli pelkällä Hilkalla. Alussa mentiin vaa ihan vapaasti alkuverkkaa, jonka jälkeen akettiin tulla melkein keskihalkaisiaa pitkin kokoajan harjoitusravissa. Keskellä tuli siirtyminen käyntii, pari askelta käyntiä ja lyhyen sivun keskellä ravivoltti jonka jälkeen pitkällä sivulla vastalaukkaa. Tultiin tuota hetki kun vaihdettiin että lävistäjällä käyntiin ja siitä laukannosto ja voltti laukassa mutta pitkäsivu ravissa. Vaihdettiin suuntaa ja tultii samaa tehtävää toisessa suunnassa. Reve alkoi parantua kokoajan loppuakohden, ei ollut enää niin jäykkä ja lakoi hieman jo reippaampikin olla. Lopussa sitten muut hyppäs estettä ku menivät ilman satulaa, mutta hyppäsin kerran, koska mielestäni Revellä oli hieman hassu hyppytyyli enkä osannut itse yhtään mukautua siihen.



Tänään menin Hilkalla puomeja ja pientä lähestymis harjoitus estettä. 3 ravipuomia eka tulin kumpaankiin suuntaan suuntaa vaihdellen. Sitten tulin puomi este puomi johon oli tarkoitus tulla yksi laukkaaskel väliin. Tulin sitä vain pari kertaa nii että se onnistui. Menin vielä loppuun koulua, oli hieman vatsalihakset kipeet eilisestä tunnista kun melkein koko tunti mentiin harjoitusravia.Loppukäynnit päätin mennä maastossa, ja innostui ettimään kaikkee kivaa pusikoista ja heppakin meni nätisti sinne minne sen veikin. Löysin lähdeltä yhden kivan paikan johon voisi kokeilla rakentaa pieniä maastoesteitäkin : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti