tiistai 30. lokakuuta 2012

Lunta ja ratsastusta

Meinaa loppua otsikonkeksimis ideat :s Mutta yöllä oli taas satanut lisää lunta, varmaan max. 5cm mutta lunta kummiskin : D
Ainiin ja sain oman koneen takasin, tai no netin, joten postauksia kerkiän enemmän kirjottaa, tietenkin jos on aiheita.

Tänään siis ratsastin 2 hepoista, tai no lähinnä toisen selässä vaan istuin.. Siitä kerron josku slisää, siis tästä heposesta ;)

tässä teille mysteerihepo. Joo se on ruipelo..
Mutta tilanne selviää piakkoin :)
Mutta Elmerillä menin pellolla koulua. Käyntiähän sitä vaan pystyi menemään, mutta sain treenattua kaikkea mahdollista käynnissäkin. Tehtini väistöjä, ja ne alkoi sujumaan tosihyvin :D epäilin että Elmo on joku sisäinen kouluponi kun ei olla ees kauheammin niitäkään harjoteltu :) Sitten harjoteltiin myös pysähdyksessä seisomista, kun poitsu ei malta kauheammin seistä pysähdyksen aikana. Tieroja kyllä tuli, mutta pystyssä onneks pysyttiin. Hokkeja siis ei vielä ole, äkkinäisen lumen tulon takia. Mutta nii takaisin tehtävään. Harjoiteltiin myös avojen tekoja, ja ne alkoi myös onnistumaan jotenkin. Sai olla taas tyytyväinen heppaan:) En kauhean kauan loppujen lopuks menny. Alle 30 min kun eilen oli hiitti niin kevyemmin,ja pelto oli liukas + hevonen tuntui hyvältä niin turhahan sitä on sitten jatkaa :)

4 kommenttia:

  1. onko sulle tullu joku hepo koulutukseen tai ratsutuksee ku kyselit multa niitä satuloita sillo ja sanoit että vaa ihan vähäks aikaa ku sul on joku hepo koulutukses ja et tiiä mitä se sanoo satulasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. empäs kerro viel ;D sen näkee sit ajan kaa. Mutta vielä ei ainakaan ole mitään hevosta:)

      Poista
  2. uslkoasun rajausket sais olla paremmat, sekä en tykkää tästä tausta kuvasta.. Kuvia miljoona kertaa enemmän, sekä siistimpää tekstiä, ja joskus enemmänkin !:DD OTA KOMMENTIN VAHVISTUS POIS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. millätavalla paremmat? Minkäslainen tausta olisi sitten hyvä? Enkä mää voi niitä kuviakaan mistään yhtäkkiä repästä.. Jaja tekstiä tulee sen verran kun voin kirjottaa ja on kirjottamista. Enkä vielä ota sitä pois..

      Poista