keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2013 tavoitteet

Päätin nyt tehdä tämmöisen tavoitepostauksen Nikusun osalta. 




Tarkoitus olisi alkaa kehittää lisää lihaksia herralle. 
Sitten olisi tarkoitus opetella laukkailua, nostot paremmiksi ja laukan pyöriminen. Voi olla että yksi on liian "haastava" tavoite, ja se oli se että saisin Niksun samaan pisteeseen kuin Hilkan kesällä, eli laukannostot käynnistä nostaen, irtohypytys, puomeja ja esteitä ratsastaessa ja heppa ois hyvässä lihaksessa. Meillä on ollut nyt vähän etumatkaa, ja olemme nyt aikalailla siinä pisteessä kuin Hilkan tullessa meille. Mutta näitä juttuja vain treenaamaan. Ei siihen muu auta : ) Saa nähdä jääkö nämä tavoitteet haaveiksi, vai päästäänkö tähän pisteeseen : ) 


se näyttää jo vähän ruipelolta :o





2 kommenttia:

  1. Teillähän on vaikka kuinka paljon aikaa opetella kaikkea! Älä yritä saada kaikkea toimimaan kuukaudessa. Asia kerrallaan,rauhassa ja kärsivällisesti niin hyvä tulee! Kaikki on mahdollista ajan kansss.. Ja jos tuo heppa on vieläpä vähän kokematon niin se tarvitsee aikaa! Söpö heppa sinulla, pidä siitä huolta!!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, toki en yritä saada hevosta oppimaan hetkessä kaikkea. En toki asettanut tarkkoja rajoja, mitä milloinkin hevosen pitäisi osata, vaan kaikki ajan kanssa. Toivoin vain että Niksu osaisi edes jotain noita asiaoita kesään mennessä, toki jos tarvitsee lisää aikaa opettamiseen, niin sitten niitä tavoitteita pitää siirtää : )

      Poista