lauantai 26. tammikuuta 2013

kiireitä, ratsastusta ja kuvia

Empäs oo oikein viikolla taaskaan kerennyt kirjoittaa. Aika menee aina siihen et tuun koulusta meen tallille, siellä oon ainaki 6 asti ja kerkeen tulla hetkeks kotiin, ja sit iltatalliin. Siinä se päivä jo vierähtikin..

Eilen Niksulla oli vapaan, kun selkäni vähän oireili taas, nii en uskaltanut ratsastaa. Tänään päätin pitää vähän rankemman treenin, joten juoksutin eka noin 10 min suuntaansa ravia ja käyntiä vähän päälle. Nousin selkään ja tein vähän voltteja ja pysähdyksiä. Kun sain hevosen kuulolle ja näin millä päällä se oli, aloin tekemään ravissa tehtäviä. Ravasin aika paljon vain uraa pitkin kun yritin saada pidätteet läpi. Kun sain hepan kuulolle, kokeilin nostaa laukan, ja hepo yllättin miten hyvin se nosti laukan ja laukkasi kenttää ympäri. Kehuin tosi paljon heti kun heppa teki oikein. Jossain vaiheessa Niksu yritti lähteä kiihdyttämään, ja pukitti, mutta onneksi se ei juuri menoa haitannut. Nostin vielä kerran toiseenkin suuntaan, ja se vielä vähän räpeltäistä. Kävin hetken ja otin pienet loppuravit, joiden piti olla rauhalliset, mutta Niksun mielestä nyt ei mennä hitaasti. Kävelin vielä loppuun loppukäynnit, nii ettei hepo puuskattanut yhtään. Olin kyllä tämänpäivän ratsastuksesta tyytyväinen Niksuun.









Niksu ja Allu


Haaveilen tässä samalla kaikenlaisista varusteista mitä uusia on tullut hööksille, ja horzelle. Nyt Niksullekkin on kesäksi ötökkäloimi ja huppu, jos kesällä on taas kauheat öttiäskelit. Ajattelin tehdä teille videopostauksen muotona Niksun varusteet. Suurin osa kuvista on otettu puhelimella joten laatu on sen mukainen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti