lauantai 7. syyskuuta 2013

Hyppypäivä

Perjantaina meillä oli hyppytunti, ja Ansku tuli auttelemaan. Menin hetken ennen Anskun tuloa kentälle verkkaamaan askeleet läpi. Niksu oli ihan kivan tuntuinen , laukka oli rauhallista ja se pyöri aika hyvin.

Tehtävänä oli toisella pitkällä sivulla 3 esteen innari, jota tultiin eka laukassa niin että esteet olivat vasta puomeja. Molemmista suunnista tulin. Välillä lähestyminen ei onnistunut joten oli vaikea tuoda puomeille, ja väli oli ehkä himpun liian lyhyt. Sitten nostettiin vika ja tokavika pieneksi pystyksi ja tultiin niitä molemmista suunnista. Lopulta nostettiin kaikki esteiksi, joita tultiin molemmista suunnista välillä laukassa välillä ravissa. Niksulla ei olla taidettu ikinä hypätä kunnolla innareita, joten se hoksasi aika hyvin loppujen lopuksi mitenkä ne hypätään. Eikä kertaakaan yrittänyt hypätä paria estettä kerrallaan.


tässä vähän hahmottelua esteistä

Sitten tultiin kaarevalla linjalla olevia esteitä, pari kertaa. Tultiin pari rataakin. Ekalla kerralla se oli noin 60 cm ja toisella kerralla se oli 80-90 cm korkea. Niksulla ei ollut ongelmia korkeuksien kanssa, ja se oli ihan mukavan tuntuinen.
Ja meidän olisi tarkoitus lähteä Sorsasaloon estekisoihin 70 cm luokkaa ensiviikon lauantaina.






2 kommenttia:

  1. Musta on outoo etyä laitat vanhoja kuvia postauksiin joiissa on eri aihe, etkä edes mainitse siitä.. Jaja kulunut ulkoasu, milloin uutta?? Musta väri synkistää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta ulkoasua on tulossa kunhan vaan saan päätettyä minkälaista teen. Laitoin vanhoja kuvia kun en halua kuvatonta postausta tehdäeikä uuttakaan matskuu oo. Ja kyllähän kaikki näkee et ne on vanhempia

      Poista