perjantai 6. syyskuuta 2013

Tauko ohi

Jooh, tosiaan blogissa on ollut nyt ainakin viikon tauko, mutta mua ei oo inspannu kirjottaa mitään kun ei oo kuvia ! Tai no on muttei ratsastuksesta. Mutta joo, voisin kai kertoo jotain menneestä viikosta.

Maanataina oli kevyt hyppypäivän jälkeinen hömpöttely.

hyppyreeniin lähössä





Tiistaina menin kentällä koulua. Yritin saada Niksun hyvin avuille, ja se ei oikein onnistunut, vaikka kokeilin hetken mennä kannuksilla, jos se auttaisi saamaan pohkeen paremmin läpi. Tein paljon ympyröitä ja taivutteluja. Niksu oli ihan kiva koko ratsastuksen ajan.






Keskiviikkona menin ihan kevyesti ilman satulaa. Aikaa oli vähän ratsastaa joten sen takia oli kevyt päivä. Tein paljon siirtymisiä, jo senkin takia etten osaa istua oikein vieläkään Niksun ravissa. Laukassa Niksu jännittyi tosi paljon ja laukkasi kaula alhaalla jolloin valuin säkään, ja se ei ollu kivaa..







Torstaina päätin ratsastaa Niksun läpi, ja meninkin reilun tunnin vääntäen ja kääntäen koulua. Kentällä oli menossa juuri tunti eikä maneesiinkaan päässyt kun oli lanailut menossa, joten menin tuntilaisten joukkoon. Kävelin reilut alkukäynnit, jonka jälkeen aloin työstämään ravia. Pääty-ympyrä, ratapoikkusuuntaan leikkaa, pääty-ympyrä tehtävää mentiin tuntilaisten kanssa. Porukkaa oli paljon, ja kolareita meenas tulla. Tein välillä ravissa omia kuvioita. Laukkasin sitten pääty-ympyrällä niinkuin tuntilaiset, siihen asti kunnes tunti loppui. Kun tuntilaiset lähtivät, otin jalustimet pois ja yritin istua harjoitusravissa, joka ei ole helppoa. Nyt se alkoi edes vähän sujua ja Niksu tuntui jo aika kivalle ravissa. Tein eka laukkailessa vain ympyröitä. Lopussa tein kasikkoa laukassa, niin että keskellä suoristaessa siirsin raviin ja nostin uuden laukan. Tein sitä hetken molempiin suuntiin. Tein myös hetken ravissa kanssa kasikkoa. Sitten kävelin löppukäynnist maneesissa, kun ei oltu käyty siellä hetkeen.



joskus se alko näyttää jo ihan kivalle : )










3 kommenttia:

  1. Outoo et teidän tallilla mennään tuntilaisten joukkoon ratsastamaan. Jos olisin tuntilaisena en tykkäis et joku yksäri tulee sinne pyörii.
    Miks sä käytät noita myytäviä varusteita ? Tiesithän että niiden arvo laskee koko ajan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuallekkaan ei päässyt ratsastamaan, joten pakko oli mennä kentälle, ja opettaja itse sanoi että sinne sekaan vaan. Jos ei ol emuuta mahdollisuutta, niin kai sitä jonnekkin on pakko mennä...

      Poista
  2. eikö ano huomaa, että kuvassa on talvi ;) kuvat on viimevuodelta?
    t.tarkkasilmäinen

    VastaaPoista