torstai 7. marraskuuta 2013

Ei paljoa uutta, mutta edes vähän

Viime aikoina ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, josta voisin kirjoittaa. Niksulla ollaan nyt ratsastettu pari kertaa viikossa ihan kevyesti katsoen miten jalka toimii ja reagoi. Käynnissä se kulkee hyvin, mutta ravista ei sitten puhuta... Se on täysin ep kun kokeilin ke ravata pari askelta. Eli nyt jatketaan käyntilinjalla. Oon vaan taivutellut käynnissä, tehnyt pysähdyksiä ja väistöjä vähän. Haavan puhdistus ja parantelu jatkuu. En saa edes kengittäjää soitettua, kun jalka ei tahdo oikein kunnolla taipua, joka hankaloittaisi kengitystä, mutta onneksi kaviot ovat ihan hyvät vielä. Ärsyttävää mennä tallille kun Niksu on saanut aina siteen pois haavan päältä, ja haava on paljaana... Oisko kellään vihjeitä ja neuvoja tuommoisen polvessa olevan haavan hoitoon ?



haava pari pv sitten ratsastuksen jälkeen, siksi haavan ympärillä on hiekkaa

jaahas, mitähän bloggeri teki tälle laadulle ?! hyh. 
käytiin maastossa lenkkeilee

pöööööö : DD
ennen niskasiilin leikkaamista : D
Onnistuin myös kadottamaan varustepostauksen videot jonnekkin, joten sekin viivästyy. Huomenna meenasin raahata kameran tallille, jos saisin jotain uusia kuviakin.

2 kommenttia:

  1. Meillä kait kengittäjä kengitti Mintun, vaikka sillä oli tikit jalassa. Ei nostanut jalkaa kuin polven päälle, joka oli koukussa ja kengitti siinä, eli aika matalalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niijoo, mää en oo vielä uskaltanu kokeilla. Ei tässä onneks vielä kauheeta hätääkään kengittämisessä oo, onneks kaviot ovat aika hyvässä kunnossa

      Poista