perjantai 1. marraskuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

En ole oikein kerennyt kirjoittaa ja koota ajatuksia. Mutta nyt kun ei ole tarvinnut rampata ihan aamusta iltaan tallilla, kerkeään muutakin ajatella.


Niksun jalka on jo aika hyvä. Haava on vielä vähän auki, mutta imppariturvotus lähtenyt pois. Niksu on päässyt jo uloskin. Lääkkeetkin loppuu pian.
Maanantaina aamusta soitin tallilla ollessani eläinlääkärin joka tulikin sitten noin tunninpäästä jo. Ell katsoi ja puhdisti haavan, antoin Niksulle vähän rauhoitetta ja särkylääkkeen suoneen. Sitten ajeli klipperillä karvat pois haavan ympäriltä. Sitten haava putsattiin ja tutkittiin miten syvä se oli.

Ell jätti lääkkeitä ja rasvaa meille, niillä päästiin jatkamaan. Tänään käytiinkin jo vähän lenkkeilemässä maastossa, Niksu oli kuin ryytitynnyri, joka suuntaan menossa. Innolla odottaen kun ekaa kertaa saikun jälkeen pääsee selkään.




Oisko toivepostauksia ? Meenasin tässä väsätä varustepostauksen 2 osan. Tulossa myös puhelinkuvia

2 kommenttia:

  1. Ohhoh! Kylläpäs on pitkiä nämä sinun postaukset.. Et kai sä tuota haavaa auki pidä ulkona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ookki : D mutta ei tämmösestä aiheesta voi kauheen pitkää postausta tehdä. En pidä, mutta minkä sille voi jos hevonen repii pintelit pois siitä.. ja pakkasella sitä voisi olla parempi pitääkin auki.

      Poista