lauantai 15. maaliskuuta 2014

Hieman uutta, muttei paljoa

Niksun kengitys oli perjantaina
laser laite joka on meillä maanantaihin asti lainassa polvea varten
Taas tämmönen puhelinkuva painotteinen postaus, koska oikein mitään kirjoitettavaa ei ole. Alkuviikosta muistaakseni ratsastin mutta loppuviikko on ollut juoksutusta tai huilia. Torstaina kävi Niksulla hieroja, joka hieroi hepan kokonaan läpi sekä venytteli ja mobilisoi jalat. Niksu ei ollut pahemmin jumissa. Oikea kankku ja vasen selkä oli ihan hitusen jummissa vain. Hierojakin ihmetteli ettei heppa ollut sen enempi jumissa vaikka yksi jalka on ollut puolikäytössä. Hieroja myös kehui miten hyvin Niksu antoi venytellä jalkoja eikä yrittänyt yhtään vetää pois. Hieronnan jälkeen hieroja käytti laseria selässä ja laserhoiti myös polven. Laser kone jäi meille maanantaihin asti käyttöö ja kerran päivässä sitä käytetään. 

  Tällä laserhoidolla pitäisi siis saada polvi paranemaan hieman nopeammin sekä se nopeuttaa verenkiertoa. Hierojalla ei ollut aikaisempaa kokemusta tämmöisen vamman hoitamisesta joten hän ei osannut yhtään sanoa millä tavalla tämä laserhoito auttaa. Ell soittaessa, hän sanoi että laserhoitoi nopeuttaa juurikin polven parantumista. En tiedä olinko vainoharhainen vai oliko polvi jo hitusen pienentynyt. 

  Perjantaina olikin kengitys. Tälläkertaa kävikin toinen kengittäjä joka kävi lyömässä Niksulle irtokengän takasin kiinni. Hän vaikutti tosi mukavalta ja osaavalta joten saa nähdä vaihtuuko kengittäjä, vai mihin suuntaan hänen jaksamisensa menee. Perjantaina vain juoksutin Niksua kun en kerennyt ratsastamaan. Nyt on taas poni hetkeksi hoidettu, jospa näillä päästäs pahempia juttuja etiäpäin. 
Niksun ruoka ja paaljon porkkanoita


Niikkeli sai myös ison kasan porkkanoita joita kelpoo nyt herkutella: )
mörköjä, heppa kasvo ainaki kahteen metriin ku pelotti 

Olisiko teillä jotain erikoispostaus ideoita joita haluaisitte minun tekevän ? Kommenttia jos jotain erikoista haluatte !:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti