sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

" Me pystytään tähän yhdessä "


Hellurei, taaskaan ei ole oikein mitään kerrottavaa joten postauksesta tulee kuvapainotteinen. Kelit ovat olleet karmivia eikä hevosta liikuttamaankaan ole päässyt.  Viimeksi liikutin Niksua tiistaina. Kenttä ja pellot muuttuivat koviksi ja epätasasiksi kun tuli pakkasta. Lunta oli parina päivänä joka ei auttanut tilannetta.

Polven laserointia

Sain taas laserin käyttööni. Siitä oli apua ekalla kerralla. Polvi pieneni jonkin verran hoidon jälkeen. Nyt katsotaan mitä eri ohjelma tuo apua. Laitteen omistaja laitteli viestiä myös laserin maahantuojalle ja kysyi häneltä neuvoa asian suhteen. 





Eilen pääsin sitten onneksi liikuttamaan Niksun hyvin kun kenttä oli sula, hieman löllö mutta ihan hyvä. Juoksutin eka, ja katsoin miten poni liikkui. Sitten siirryin ratsastamaan. Niksu liikkui hyvin ja mielellään. Otin ravia molempiin suuntiin uralla vaan. En uskalla vielä hirveämmin tehdä voltteja ravissa ihan varmuuden vuoksi. Oon muutenkin nyt ollut tosi arka ja varoivainen ratsastaessa. Otin myös laukkaa pienet pätkät. Niksu oli ihan kiva ratsastaa, ja rento myös. Ratsastuksen jälkeen pesin Niksun jalat ja mahanalusen hiekasta, samalla katsoin ettei riviä ole ja sitä ei onneksi ollut.

hokkihaava :/ selvittiin onneks viime talvi ilman näitä


niin ihana karvanlähtö...

6 kommenttia:

  1. Ai, että mä rakastan hevosten karvanlähtöö :D No en vaineskaan.. Mintullakin lähtee ihan hurjasti talvikarvaa. Tekis mieli olla koko ajan puunamassa hevosta, et sais sen karvan äkkiä pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin ärsyttävää ku hevosen karvoja on naamassa ja vaatteissa.. tykkään keväästä tän takia niin vietävästi : D

      Poista
  2. Voi voi..tuo polvi on kyllä aika paksu..kuinka kallista toi laaserhoito on? Ja eikös sen pitäs tehdä alan ammattilainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei se kyllä enää niin paksu oo.. :D hinnasta voi kysyä laser hoitojen tekijältä. Ei kai kapulan päälle laittamiseen ja pitelemiseen tarvii ammattilainen olla ?

      Poista
    2. No näitten kuvien perusteella toi polvi ei oo pienentyny lainkaan. Siis mitä sulla on nyt tässä näitä kuvia ollut.

      Poista
    3. no näistä kuvista ei ees selvästi nää koko polvea ja on se aika paljonkin pienentynyt ennen hoidon aloitusta. Kuvista sitä ei ehkä nää mutta kädellä koittaessa ja livenä nähtäessä sen pienentymisen näkee...

      Poista