tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kun ajatus ei luista

  
Kännykkäkuvilla mennään





Yllä on video eilisestä ratsastuksesta pieni pätkä. Omaan silmään Niksu liikkuu tosi hyvin tuossa videolla, se myös selkään tuntui ihan hyvälle. Ainut mikä on tullut ongelmaksi on hevosen innokkuus ja ilman satulaa meno. Niksu tahtoo aina lähteä hipsimään ja ravaamaan silloin kun hänestä itsestään siltä tuntuu, silloin se vetää päätään alas. Istunnasta ei sitten tarvii sanoo mitään, tiedän itsekkin että se on hirveä. Näin pitkän tauon ja ilman satulaa meno alkaa näkyä...

Tänään Niksu oli taas pöllöllä päällä. Sillä oli kevättä rinnassa ja mörköjä puskissa. Tuulinkin oli niin kova että hiukset pysy päässä. Tehtiin taas ihan perusjuttuja. Käynnissä taivutteluja ja apujen kuuntelemis harjotuksia. Ajattelin kokeilla myös vähän kaulanarulla menoa nini että suitset oli päässä. Siitä ei kyllä tullu yhtään mitään joten päätin luovuttaa onnistuneen pätkän jälkeen. Siirryttiin sitten vaan ravaamiseen ja pieniin laukkapätkiin. Aina innostuessa Niksulla alkaa perä lentää. Onneks pukit ei kuitenkaan ole pahoja että kyydissä pysyy. Kaipaan niin paljon satulalla menoa.

Soittelin polvea hoitaneelle eläinlääkärille taas kysyäkseni hänen mielipidettä eräästä hoidosta jota olen Niksulle miettinyt. Vielä kun saisin tekijän kiinni ja sovittua hänen kanssaan ajan. Kerron siitä sitten lisää kun se on ajankohtainen.

eiiii eiii

9 kommenttia:

  1. Siis mikä toi video on? : D Eihän tuosta saa mitään selvää..
    Miks Niksulla ei oo satulaa? Myitkö kaikki pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on pieni. Tiedetään tiedetään... En oo myyny kaikkee pois, miks niin tekisin ? Satula odottaa mulla kotona edelleen vastinhihnojen vaihtoa

      Poista
    2. Kannattaisko vaihdattaa ne vastinhihnat jotta saisit satulan selkään? Ei varmaan tee hevosellekkaan hyvää kun sä päivästä toiseen pompit tuolla selässä ilman satulaa. Ei millään pahalla.

      Poista
    3. Kyllä, mutta minä en tällähetkellä voi vaikuttaa siihen asiaan..

      Poista
    4. Ilman satulaa ratsastaminen on parempi vaihtoehto kuin satula. Jotkut ne ei käytä satulaa ollenkaan, vaan meneevät mielummin ilman satulaa. ;)

      Poista
  2. Kiva että polvi on ruennut menemään paremmaksi! Ansaitsette vielä mahdollusuuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivasta kommentista !: ) se paranee hitaasti, saa nähdä miten paljon apua tämän päivän hoidosta on :)

      Poista
  3. Ihana kuulla, että polvi on ruvennut parantumaan. Ei yhteen eläinlääkäriin kannata luottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on. Mutta toivon mukaan, kaikki hyvin nyt.

      Poista