perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kuvakooste irtojuoksutuksesta

Eilen Senni pääsi vihdoin liikkumaan kun alkuun juoksutin sen jonka jälkene päästin sen kentälle juoksemaan. Jouduin ottamaan kengät kokonaan pois tiistaina enkä saanut ketään kengittäjää eikä tallin pitäjän mieskään ollut kotona, mutta onneksi kengittäjä tulee toivon mukaan lauantaina laittamaan kengät. Sennillä oli keskiviikkona hieroja, eikä pahempia jumeja ainakaan ollut, pientä jumia oli selässä. Kyllähän sieltä taas haukotusta tuli ;D

 tässä pieni Sennin haukotusgalleria:










Mutta sitten niihin juoksukuviin. Tuli taas räpsittyä aika paljon kuvia mutta ompahan tänne ainakin materiaalia.




OMG

kiva nähdä miten tamma oikein innostuu itsekkin laukkaamaan :)



aika sporttinen ;) 


kaasutus päällä

tää on mun oma lempikuva, Senni näyttää oikein kivalle!

Tänään sitten ratsastin Sennin ihan kevyesti käynnissä ja ravissa kentällä. Pienen tauon kyllä huomasi sillä tamma ei meenannut millään olla kuulolla avuille ja se vaan juoksi pidätteiden läpi. Kunhan saadaan kengät alle nii päästään taas harjoittelemaan. Mulla olisi yhdeltä ratsastuskerralta kuvia ja videoita ja voisin niistä kirjoittaa jotakin postausta tänne.

Meille on toivon mukaan pian tulossa koulusatula, sillä ilmottauduin tallilla olevaan koulu/länkkä valkkaan joka pidetään 22.6. Ollaan semmosissa ryhmissä että länkkäpuolen tyypit ovat omassa ryhmässä ja sitten me "enkkupuolen" omassa. Katsotaan jos saisin sieltäkin jotain materiaalia : )


Lukeeko täällä kukaan enää, olisi kiva kuulla mielipiteitä ja kommentteja luetteko ? Missä voisi parantaa ja minkälaisia postauksia toivoisitte ?

2 kommenttia:

  1. Luen, Luen! Mukava nähä tammasta kuvia aina välillä ja se näyttää oikein viihtyvän! :) Katon noita ravikuvia kuinka hieno sen askel onkaan! Harmittaa ettei sitä oltu treenattu hirveästi kun se oli nuorempi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä viihtyy tuolla :) niin j harmittaa tuo jalan tilanne kun en oikein tiedä uskallanko testata sitä kovassa ravissa vai en. Saa nyt nähdä miten se reagoi radalla ajon jälkeen.

      Poista