tiistai 9. kesäkuuta 2015

Raviradalla!

En voi sanoin kuvailla kyllä miten tyytyväinen hevoseen olin raviradalla käynnin jälkeen. Lastaus onnistui molempiin suuntiin, hevonen käyttäytyi kokoajan aivan super hienosti (jos ei lasketa pesupaikalla käyntiä)! Se ei hötkyillyt turhia taikka säikkynyt sen pahemmin tai muuta vastaavaa. Kun oltiin lähdössä ajamaan, kaikki muut olikin lähteneet jo pois eikä sekään tuottanut ongelmia.


Varustuksen jälkeen piti ottaa äkkiä kuva, että ainakin tähän asti päästiin jos kärryille ei olisi päästy :D


Kävin kävelemässä pienen lenkin eka jonka jälkeen suunnattiin radalle. Siellä käveltiin eka mainostaulujen ohi jotka oli ihan hirveän pelottavia, jonka jälkeen pyysin Senniä hölkkäämään rauhallisesti ravissa. Otettiin parit lämmittelykierrokset, jonka jälkeen sitten mentiin vähän reippaampaa vauhtia.




Lämmitysten jälkeen kokeilin volttailla mutta enhän minä semmosia osannu. Ajettiin kilpailusuuntaan vähän reippaampaa vauhtia, en tosiaan mitään kilpavauhteja mutta reipasta hölkkää johon Senni vastasi hyvin. Vähän vielä ekalla kerralla ajoin säästeliäästi niin jalan kannalta sekä ettei lihaksisto jumisi ainakaan seuraavana päivänä.


sävy sävyyn aina;) kärryt on vaan väärän väriset !


Kovempien vauhtien jälkeen hölläiltiin vielä ulkoradalla ravissa, jonka jälkeen sitten käveltiin hetki varikolla ja mentiin takasin katokselle. Hevonen purettiin ja suunnattiin pesupaikalle jalkojen kylmäykseen sekä juomaan. Senni saikin takajalkaan kylmäsuojat, loimen selkään ja pääsi vielä vähän kävelemään ennen lähtöä.





Mitä tykkäsittetämmöisestä erinlaisesta postauksesta ? Oliko kuvia liikaa ja tekstiä liian vähän ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti