tiistai 26. kesäkuuta 2012

RIP 21.6.2012

Nii, niikuin otsikosta voi päätellä, erään ihana hevosen matka päättyi tuolloin torstai-iltana. Päätin tehdä tästä tämmöisen romaanin, ja kertoa meidän matkasta.

Hurma, kotona 2003
                                            HETKEN HURMA

suomenhevos tamma   19.4.1998-21.6.2012    
Tutummin Hurma, muutti ukkini omistuksiin joskus vuonna 2001, en ihan tarkalleen nyt muista näitä vuosilukuja koska olin itse vielä niin pieni. Siinä sitten ku olimme muuttamassa tänne päin, tutustuin tähän pieneen ja nuoreen suokkitammaan. En oikein muista enää niistä ajoista enempää. Siinä ajan mittään sain alkaa hoitamaan ja ratsaselemaan Hurmalla aina silloin tällöin. Hurmasta tuli vasta 2009 kesällä tosi tärkeä hevonen, koska sain hoitaa sitä "yksin", tiettyjen asioiden takia. Mutta silloin Hurmalla ei voinut kunnolla enää ratsastaa kaviokuumeen takia. Välillä jalat kestivät enempääkin liikutusta, mutta välillä taas ei. 


Hurma oli luonteeltaan kiltti, hieman omapäinen mutta niin lutuinen. Siinä sitten pyörähti nämä pari vaikee vuotta miettien ja toivoen että Hurma parantuisi, mutta turhaan. Onneksi tultiin sitten päätökseen että on parempi lopettaa hevonen kärsimyksistään, ja se oli minunkin mielestä paljon parempi idea. Toki jäi kauhea ikävä ja surullisuus siitä mutta näin on parempi <3! Eniten jäi harmittamaan se etten saanut sanoa edes hyvästejä, koska minulle ei kerrottu päivää milloin Hurma lähtisi, huomasin vain torstai-iltana että Elmeri hirnuu tallissa, tulin siihen aatteeseen että nyt Hurma on varmaan lähtenyt vihreille laitumille, mutta se sitten vasta varmistui perjantaina tallille mentäessäni.



2009


Viimeisiä "ratsastuksia" 2010-2011
*Olet nyt siellä missä sinun on parempi. Liityt tähtien joukkoon. Olet se yksi uusi tähti siellä, ja tiedän sen olevan sinä*        last pictures of you<3
  Kiitos näistä kaikista yhteisitä muistoista. Lepää rauhassa rakas <3 Näin sinun on parempi      olla




Rakkaudella<3: Miia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti