tiistai 26. kesäkuuta 2012

Viikon kuulumisia

Joo, en ole taaskaan oikein kerennyt päivittää.. Mutta se johtuu siitä että olin reissussa! Kaikkee on viimeviikon aikana mahtunut tapahtumaan, niin iloista kuin surullistakin.

Aloitan eka iloisimmista asioista. Eli oltiin Mipun ja Sipen kanssa Sorsasalon raviradalla, hiittaamassa. Eka ajoin Sipellä ja sitten lopussa menin Mipulla, jolla laukkailin ja ravailin siinä radalla. Hieman kiletämättä pelotti, koska (Sanna joka meni ennen minua) häneltä lähti kesken laukan ohja irti : o en yhtään ymmärrä miten se lähti irti.. Mutta onneks minulta ei sentään lähtenyt..

Sitten pe&la hoisin ja ratsastin Elmon. Tein sen kanssa tosisoti paljon taivutteluja koska se on vielä aika jäykkä toiseen suuntaan. Kokeilin myös hieman ravia, mutta sitä en sit uskaltanu jatkaa koska mielestäni Elmeri ravasi ihmeellisesti ja kukaan ei ollu kattomassa että ravasko se normaalisti nii jätin sen sit siihen. La päätin mennä ilman satulaa, koska en ollu pitkään aikaan menny ja Elmolla on ihan kiva selkä mennäkkin : ) Alussa tuntui vain hassulle, en tiedä miten mutta tuntui vaan. Tein taas paljon taivutteluja. Lopussa uskaltauduin käydä pienet loppukäynnit maastossa ( Elmerillä ei olla käyty maastossa sen onnettomuuden jälkeen). Hilkallakin menin sitten koulua. Hilkka oli taas hieman oudon tuntuinen, mutta loppuakohden parani.
 Tänään Hilkka muutti Elmon kaa samaan talliin, (saatte tietää syyn seuraavassa erikoispostauksessa) koska Elmeri oli siellä yksin. Kaikissa tavaroiden raahauksessa oli oma työnsä.

Hilkka on enää vajaan kuukauden ylläpidossa jonkan jälkeen lähtee takaisin omaan kotiinsa Kiuruvedelle. Ikävä tulee tammaa mutta onneksi saatan nähdä sitä sitten siellä koska näillänäkymin lähden opiskelemaan Kiuruvedelle hevosenhoitajaksi : ) Sitten ku olen opiskelut suorittanut alkaa oman hevosen etsiminen, jes.
Lisäksi tänänä saapuivat ratsastussaappaani, jotka sitten haen huomenna. Ja huomenna käymme sitten myös katsomassa jos löytyisi myös sopiva läppäri jonka sitten ostamme.

ps. Ulkoasu menee uusiksi koska sain bannerini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti