sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Viikko tuli ja meni

Eka lomaviikko on ohi, ja tunne on semmonen et nyt kouluun :o hui.. Oon aina vihannu kouluu ja nyt on semmonen tunne et voisin lähtee takas kouluun.. ps.. ajattelin tehä tässä joku päivä esittelyn mun kameroista jos teitä mitenkään kiinnostais pps. Mulle on varmaan tulossa uus banneri ja muutos tänne :)

Mut sit takas heppailuun. Maanantaina menin Hilkalla sileellä työnskentelyllä. En tehnyt mitään kauhen ihmeellistä paitsi harjoittelin laukanvaihtoja puomin avulla. Useimmat vaihdot sujuivat tosi hyvin mutta jotkut taas ei onnistuneet yhtään. Alussa ei ollut raippaa ja Hilkka huomasi sen ja alkoi tahmomaan, ei oikein suostunut liikkumaan pohkeesta joten pyysin erään ihmisen hakemaan minulle raipan. Sitten kun sain sen käteeni nii alkoi hevonen liikkumaan. Keskiviikkona en voinut ratsastaa nimittäin Hipen kenkä oli löystynyt ja heilui, joten pyysin Elmon omistajaa jos hän voisi kiriä että pääsisi taas Hilkalla menemään.

Perjantaina hyppäsin esteitä. Oli suht paljon "erikoisia" esteitä joka oli pääaihe. Menin kylläkin lopussa ratana esteitä. Jes mulla oli kuvaajakin joten kuvia on :) Alussa Hilkka tuntui jo mukavalta ja hieman reippaaltakin. Laukka oli tosi letkeetä kun muistin ite istua oikein siellä. Kun sain alkuverkan tehtyä aloin verkkaesteenä tulemaan ristikkoa. Joillekkin hypyille askeleet tuli hyvin mutta joillekkin taas ei ja Hilkka lähti kauhean kaukaa hyppäämään. Sitten hyppäsin vain parit hyvät hypyt portille, okserille ja töttörö ristikolle että esteet tulivat tutuiksi, portti oli pelottava ja ekalla kerralla sitä ei päästy yli. Kun esteet oli tutu, keksittiin jonkunlainen pieni rata jota tuli muutaman kerran peräkkäin. Välillä tuli tosi hyviä ratoja välillä taas ei. Meenasin kerran jopa tippua kun Hilkka lähti _hiukan_ kaukaa ja en ollu yhtään valmis.. Mietin että nyt se on jo menoo maahan mut ei ! :D Onnistui kiipee takasi ja sit vaa rata jatku. Lopuunn menin viel ilman satulaa, jolloin oli pakko kokeilla hypätä pikkuestekki :D Hilkka oli mukava ja hyviä hyppyjä tuli.

Sitten myöhemmin illasta tai no yöstä joskus puol 11 aikaan lähdettii fiksuina maastoon Mipulla ja Sipellä ajatuksena että yritettäisiin uittaa niitä, edes vähän. Alussa verkattiin Iidan kanssa kentälä ilman satulaa askeleet läpi ennen kuin lähdettiin matkaan. Kun päästiin rannalle, kumpikaan ei alkuunkaan halunnut mennä edes lähelle järveä.. : D Kunnes päätin tulla selästä alas ja taluttaa eka Mipun järveen jossa se suostui jopa edes hieman kavioitaan kastamaan. Sippekin oli alkuun hyi en mene, mutta kun sen kerran sain menemään nii sen jälkeen se ei meenannut tulla edes pois :DD Siitä tuli vesipeto.  Sitten lähdimme kotia kohden.

   Lauantaina menin taasen Elmerillä. Kokeilin sille uusia suitsia ja vaihdoin myös kuolainta tavan niveleen, ja mielestäni se oli hyvä vaihtoehto koska Elmo tuntui suusta paljon pehmeämmältä. Se on viel aika herkkä pohkeelle, mut onneks sain lopussa sen nii hyvin ratsastettuu pohkeelle, ettei se yrittäny ees lähtee raviin jos vähän enemmän jäi pohke kiinni kylkeen. Menin puomia joka oli ekalla kerralla Elmon mielestä kauhean pelottava, niin pelottava ettei sen yli voi mennä. : D Ravailin ja yritin taivutella kunnolla, että Elmo alkain taipumaan ja hieman myötäämään. Kun poitsu tuntui kivalle lopetin työskentelyn :) Olin taas jälleen tyytyväinen ukkeliin <3 :)

Oho tulipas tästä pitkä postaus.. toivottavasti jaksatte lukee ; ) mut öitä!

KUVIA MYÖHEMMIN KUN SAAN NE :)

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! http://mandabonny.blogspot.fi/2012/06/8-haaste.html
    ps. teen bannerin viikon sisällä! :D

    VastaaPoista