torstai 13. syyskuuta 2012

Elossa ollaan!

Tulipas huomattua, että en oo taas viikkoon postaillut mitään. Mutta eipä ole hirveämmin ollut mitään postattavaa.
Mutta viimeviikonloppuna en päässyt kotiin, koska piti jäädä töihin Kiuran kansallisiin estekisoihin.. Oisin menny mielummin kotiin. Sielläpä se viikonloppu menikin. Perjantaina meillä oli taas ratsastustunti, joka oli estetunti. Jäikss. Menin Kinkulla, joka oli jättisuuri hevonen :D Sillä oli kiva ravi, mutta laukassa en osannut sitten yhtään istua.(En osaa mennä enää isoilla hepoilla!) Tuntui että revin sitä välillä suusta laukatessa. No siinä alkuverkattua aloitimme laukkapuomitehtävällä. Pikku puomikasoja oli kolme peräkkäin ja tulimme pari kertaa niitä. Kun olimme ne ylittäneet onnistuneesti, opettaja nosti keskellä olevat puomit ristikoksi, jota tultiin. Sen jälkeen vika puomi nousu pystyksi, joka oli ehkä 50-60 cm korkea lopussa. Kinkku vaan laukkasi esteiden yli, ja minä yritin roikkua matkassa. Istuntani oli kyllä jotakin kamalaa.. En oo hypänny moneen kuukauteen, ja silloinkin vaan yhdellä hevosella, jonka hyppytyyli tuli tutuksi. Mutta siitä lähtee parantaminen sitten.
rakastuin tähän kuvaan<3

Maanantaina meillä oli ravitunti, jolloin ajoin Booriksella. Hoitaessa pikkupoika oli kiltti ja mukava, mutta ajaessa oli vauhtia, jos olisi päästänyt kunnolla, se olis silloin nimittäin lähteny : D Mutta hengissä selvittiin, ja oli ihan kiva ajaakkin. Jos oikein muistan olen nyt ajanut seuraavilla hevosilla:
1.Booris
2. En muista..
3.Teuvo
4.Nasse
5.Booris

Kaikki ovat olleet mukavia ajaa ja hoitaa :)



ikävä<3


tallin uusi asukas

Huomenna kotiin, ja pääsee rakastakultamussukkaa taas hoitaa ja ratsastaa <3! On kauhea ikävä :( kahen viikon eri on ollut jostain syvältä. Onneksi pääsen jo ensiviikolla to kotiin, joten todennäköisesti pääsen silloin jo pe,la ja su hoitaa Elmerii. Palaillaan lauantaina :) Yritän miettiä uutta ulkoasua tässä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti