maanantai 17. syyskuuta 2012

Kuulumisia ja ratsastusta

Heti perjantaina tullessani kotiin, sain ratsastaa uudella asukilla Allulla, joka oli mukava ja iso otus. Siinä hieman mietettyäni että uskallanko lähtee ilman satulaa köpöttelemään, mutta päätin sitten kokeilla :)

tämmöinen siis

Pule uudessa kodissa. Sehän on muuten nykyään ruuna !:(

Elmerillä pääsin ratsastamaan la&su. Ja sain ostettua Elmolle karvaromaanin vihdoin. Se on siis ihan horzen tavallinen. Elmerillä en tehnyt mitään ihmeellistä. Perus harjoituksia taas pitkästä aikaa. Satula oli parempi nyt romaanin kanssa. Jospa se nyt sillä hetken pärjäis, koska kohta tulee ehkä uusi satula.. Mutta huomasin myös että Elmo oli parempi ratsastaa kun sillä oli kurvahuput, ei ollu lähestään niin säikky, joten pidän varmaan jatkossa tuulisella säällä niitä.




Eilen palasin taas asunnoille ja tänään oli koulua, ja ekat tunnit ravia. Ajoimme parini kanssa suokki ruunalla, Vihurilla. Vihuri on 6 vuotias, ja sen huomasi käytöksestä.. Se oli kuin vauva, mutta ajaessa ihmettelin miten fiksu se oli !: D Siitä ajletiin rataa pitkin ja lähdettiin takaisin tallille.

Päästään jo to kotiin, kun pe on etäpäivä. Oisin halunnut ratsastaa Elmolla pe, la ja su mutta se menee hiitille pe niin pitää hoidella sitä vaan sitten. Mut sillon ehkä tulee jotain uutta lisää.

Jos ois jotain erikoispostaustoiveita, nyt saa esittää niitä  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti