torstai 27. syyskuuta 2012

sooner or later

Ennemmin tai myöhemmin...


Niin, on taas tullu postaustaukoo pikkasen, mutta nyt ajattelin olla ahkera.
Ensinnäkin pääsin kotiin jo viimeviikon torstaina, koska pe oli etäpäivä. Oilisin halunnut ratsastaa ja hoitaa Elmoa jo perjantaina, mutta eihän se onnistunut kun silloin oli hiittipäivä. Mutta kumminkin sain ratsastaa Allulla, nyt ihan kunnolla. Menin normisti alkukäynnit ja tutustuin taas heposeen. Tein voltteja ja taivutuksia eka, että sain sen mahdollisimman hyväksi ja vetkeäksi. Sitten aloin ravata, siinä jatkoin samaa rataa. Alussa Allu tuntui tosi laiskalta, nii että sai paristi antaa raippaa että poika heräis.Siinä sitten aikani ravattu herran hyväksi otin laukkaa. Vitsit että sillä oli kiva laukka : D siinä onnessani laukkasin koska se laukka oli nii ihana ! Laukassa en tehnyt sen ihmeellisempää.

Sitten la & su ratsastin Elmerillä, lauantaina se tuntui toiseen suuntaan jopa hevoselta, mutta toiseen rautakangelta... Ois pitäny heti tajuta tehdä kasikkotehtävää, koska tein vasta lopussa, eli siitä ei oikein ollut mitään apua. Huomenna olen viisaampi kun pääsen ratsuni selkään:)

Soviteltiin myös Elmolle pari loimee, koska setäni oli myymässä nii oli nii kiltti että sain sitten ne. Ja vihdoin ja viimein ostamani suojatkin saapuivat postiin, ja testan ne huomenna :)
Loppuun vielä sekalaisia kuvia vanhoja ja uusimpia :)


loimitestausta


ainiin, ja ei olisi ketään bannerintekijää, koska haluaisin uudet, hieman syksyisemmän bannerin:)?

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut:

    http://pomppivapallo.blogspot.fi/2012/10/haaste.html

    VastaaPoista