sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Perjantai - ratsastustunti

Perjantaina oli siis 3 ratsastustunti koululla, ja mentiin puomeja. Halusin jo aikasemmin mennä Tikrulla ja kun kuulin opettajan sanovan että me mennään Tikrulla, tuli sellanen fiilis et jes : D kaikki jotka sillä on tähän asti menneet ovat sanoneet sitä laiskaks.
Hain sen sisälle. Annettiin pyörähtää karsinassa jos vaikka sil ois jano tai pissihätä. Sitten alettiin harjata ja varustaa. Päätettiin että mie sain mennä eka, kun sovittiin Sallan kaa että se kuvaa mun tunnilla ja mä sen tunnilla.
Käveltiin siin alkuun, siinä Tikru tuntui hieman laiskalta, mutta vastasi kun pohkeella sitä pyyti eteenpäin. Kun alettiin ravaamaan, Tikru alkoi jo hieman herätä, ja reipastui. Siin sit aikamme ravattiin tavallisesti kuin alettiin mennä pitkillä sivuilla kevyessä istunnassa ja lyhyet keventäen. Sen jälkeen otettiin laukkaa molempii suuntiin myös kevyessä istunnassa. Sen jälkeen alettiin tulla ravipuomeja. 3 hieman lyhyemmällä välillä ja 3 hieman pitemmällä, ja kaikki oli siis peräkkäin. Sitä tultiin pari kertaa jonka jälkeen ehkä ravattiin/laukkattii, en muista enää : D



koulusatula ei oo tehty oikein tuohon tarkoitukseen..





Heppa yllätti positiivisesti, ja oli mukava :)! Mielestäni tuntikin sujuin ihan hyvin ja oli kivaa : D Pitää yrittää useamminkin saada kuvia, ensviikolla on kait tiedossa estetunti.

Kuvat (c) Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti