keskiviikko 7. marraskuuta 2012

ei otsikkoa


Kiirettä on pitänyt, enkä ole joutanut heti kirjoittelemaan.
Lauantaina ratsastin Elmerillä noin tunnin kentällä ja maastossa. Vettä satoi koko ratsastuksen ajan, mutta se ei menoa haitannut. Kentällä taivuttelin hyvin käynnissä. Ravi oli taas kauhean työn takana, mutta kyllä se siitä sitten verryttyään alkoi toimimaan. Menin myös hieman ravipuomeja, joita oli 3 peräkkäin. Eka ajattelin ettei Elmeri suostu menemään niitä, mutta se meni yllättävän hyvin J Lopussa lähdin maastoon ja saimme mukaan E:n ja Allun.  Mentiin rytkynrannan tietä pitkin, ja siinä matkalla huomasin mikä ero on ravurissa ja ratsussa maastoillessa : D Elmo käveli rauhassa ja nätisti, ja meni lujempaa kuin pyyti, mutta Allu taas steppaili ja käveli reippaasti koko matkan. Pari pätkää ravattiin matkan aikana.

tämmöistä oli vielä paripäivää sitten
Sunnuntaina menin kentällä taas tunnin verran koulua ja taas parikertaa ravipuomit. Elmo tuntui jo hieman paremmalle kuin eilen. Ravia päätin taas työstää paljon. Päätin mennä hetkeksi pellolle ja siellä se toimi paremmin kuin kentällä, siinä sitten tein ravissa lävistäjiä ja voltteja. Välillä tein myös käynnissä voltteja ja väistöjä. Toiseen suuntaan väistöt ei vielä suju niin hyvin kun vasempaan.  Menin vielä kentällä hetken ravipuomeja kumpaankin suuntaan.
tänään, eli keskiviikkona



meidän kisuli:) tai no minun


 Kuvien laatu on aika hurja, mutta kelin mukainenkin toki..

nammnamm, ilme xD
Tässä katson elokuvaa ja kirjoittelen, äsken kävin laittamassa Elmerille loimen kun alkoi sataa lunta, ettei sen selkä vain mene jumiin kun on ravitkin tulossa. Otin myös pari kuvaa teille. Ajattelin myös että nyt jos haluatte laittaa kysymyksiä niin voisitte laittaa tänne tai sähköpostiin: marsufani@msn.com  ja kirjoitan myös 10-20 faktaa itsestäni. Myös postaustoiveita saa laitella. Käytiin eilen jo 4 kertaa Ikanonissa, on outoa kun Kuopiossakin on tuommoinen jättiliike :o Heppa-asiatkin ovat ehkä menossa hyvään suuntaan : ) Ja ainiin, en hirveämmin voi kirjoitella kun nettiaikani tikusta on aika lopussa :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti