tiistai 13. marraskuuta 2012

raveja, ratsastusta, kaikkea




Lauantaina ratsastin Elmerillä, menin vaan suuremmaksi osaksi vaan käyntiä, otin pikku pätkät ravia myös. Menin ilman satulaa, ja Elmo tuntui tosi kivalle, vaikka taukoa oli viikko.

laamahamsterini<3
Eilen oltiin Jyväskylässä Killerin raveissa. Matka oli aika pitkä, ja hieman tylsä, sääkin oli kauhea :/ sadetta ja tuulta. Kisapaikalle saavuttua, purimme tavarat ja hevosen autosta ja siinä hetki odoteltiin, ennen kuin alettiin varustaa heposta. 3 tuntia ennekuin Elmerin lähtö alkaisi. Siinä käytiin kattomassa ponilähdöt ja sitten käytiin syömässä. Aikaa oli myös aika paljon jäljellä. Mutta sitten vihdoin tuli 5 lähdön lämppä, ja menimme katsomaan sitä. Ja vihdoin kun lähtö tuli alkoi jänskättämään miten Elmolla menee, lähtöpaikka oli kyllä ihan hyvä (sisäradan 1), mutta jotain tapahtui, nimittäin ulkoradan hevonen kiilasi Elmon eteen, ja Elmo oli kuoleman paikalla. Mutta loppumetreillä tapahtui ihme, ja Elmo pääsi siitä paikalta pois, ja pääsi eteen ja voittohan se sieltä tuli : ) Eka en ees tajunnut tilannetta, mutta sitten kuin Elmon omistaja alkoi hyppimään ilosta, tajusin vasta että herttinen jotain ilosta tapahtui. Elmeri sai loimen, electrolyytejä ja ruusukkeen : ) Olin ylpeä pienestä laamahamsteristani  <3  Kotimatkalla meinasin nukahtaa monen monta kertaa, mutta hengissä selvittiin matka, eikä ollut mitään turha reissukaan.
voittajan on helppo hymyillä :)
Huomenna ratsastan Elmerillä hieman, ja to ja pe ratsastan myös. Lisäksi myös ajattelin tehdä +/-  Elmeristä. Ja myös aikataulu päivästä olisi tulossa : ) huomiseeeeeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti