tiistai 20. marraskuuta 2012

su ja ma tapahtumat


Meinasin kirjoittaa jo eilen tämän, mutta yksinkertaisesti en vain jaksanut.. Kiirettä on pitänyt, ja eilinen oli ihan kökkö päivä kun satoi vettä koko päivän.. Marraskuun puolessa välissä vettä tulee kaatamalla? Onko teidän kotikunnallanne vielä lunta?
Eka kuva Allusta, minkä sain :DD tosi edustava

Ratsastin pitkästä aikaa Allulla sunnuntaina. Menin kiireessäni tallille, ettei pimeä kerkeä ihan yllättää. Siivosin karsinan, kannoin vettä ja tein ruuat. Hain Allun tarhasta ja aloin harjaamaan ja varustamaan. Kävelin hyvät alkukäynnit jonka jälkeen tein väistöjä ja voltteja. Aloitin ravissa suoraa uraa, jonka jälkeen tein 8:ssikkoa. Teinaikani sitä kunnes Alpertti tuntui vertyneeltä ja kivalta. Sitten pääsin kokeilemaan kuukauden tauon jälkeen laukkaamista, se oli huisin kiva: D Allulla on vielä niin kiva laukkakin. Tein myös 8:kkoa laukassa siten että keskellä suoristamiskohdassa otin raville ja nostin uuden laukan. Tein myös toiseen suuntaan samaa tehtävää.  Otin vielä loppuun ravia, ja jarrut meenas hävitä laukan jälkeen. Kun sain Allun menemään kivaa rauhallista ravia lopetin sen siihen ja kävelin loppukävelyt.

Maanantaina ratsastin Elmolla, menin kentällä vain käyntiä. Tein paljon taivutuksia, siirtymisiä, pysähdyksiä. Väistöjäkin treenailin huonompaan suuntaan, ja ne alkoi onneksi sujumaan: ) Kävelin siinä aika pitkän ajan pitkillä ohjilla kun odotin Allua ja tämän omistajaa maastoon. Kävelimme suurimmaksi osaksi vain, mutta otettiin pari ravi(Allu laukka)pätkää matkan aikana. Elmo oli kiva, ja käyttäytyi nätisti vaikka vähän laavun ohi käveleminen meinasi pelottaa. Oli kyllä kiva reissu ja hepotkin nautti, ja pimeäkään ei kerennyt yllättää, vaikka lähdimme aika myöhään.



nolo kuva Elmeristä:D

laaaamaa

rakennetta vähän
Ja hööksille lähti tilaus pari päivää sitten, sitten saatte nähdä mitä sieltä paketista löytyy : ) Saa toki arvailla,jos uskallat;) Muistatkaa myös vastailla kysymykseen.

2 kommenttia:

  1. Allu on sellanen jättihepa, jota välillä ratsastan jos omistaja ei kerkee : ) Asuu siis meillä

    VastaaPoista