perjantai 9. marraskuuta 2012

Talvi tulee


Nyt on jo lunta paljon maassa, ja lisää tulee.. Ihan kiva silleen mut silleen taas ei, kun on kylmä ja kaikkea, hurrrrr :S Elmeriäkään en pääse tällä viikolla ratsastamaan kuin kerran, lauantaina kun sillä on tänään (pe) ravit, ja seuraavana maanantainakin on.. Noo jospa sitten pääsis taas ratsailtakin enemmän treenaamaan. Hankitreenejä odotellessa.. Pitäisi muuten ottaa Elmosta rakenne kuva, ja verrata viimevuoteen ja katsoa onko se muuttunut yhtään. Olin eilen ahkera ja putsasin kummatkin satulat saippualla. Vaihdoin myös toisiin jalustimiin kumit, kun ne olivat aika kuluneet.
Saatte loppuun myös kuvia tästä päivästä: ) Tää oli nyt tällainen pikapostaus  vaan, olisi tosi kiva jos joku pääsis joskus kuvailemaan , kun viime kuvauksesta on jo aikaa, ja huomaa suuren eron hevosessa ja sen kehityksessä : )  Voisin tehdä myös huomisesta sellaisen päivä/aika taulun.  Joka saattaa sisältää myös kuvia. 

puhdistettu satula nro. 1

järjestelin kappia :)se on kyllä vieläkin sotkussa :s

Puhdistin myös suitsia, tässä Elmon nykyhetkiset suitset.

myös puhdistin satulavyön, joka oli kurassa

puhdistettu satula nro .2

sieni+saippua :)
Elmeri ei oikein pärjännyt tänään raveissa, oli ollut 8, mutta lähtöpaikka oli vaikea. Elmeri joutui juoksemaan koko matkan 3 rataa. Katsoin netistä radan, vaikka siitä ei kyllä erottanut hevosta kuka on kuka : D Elmerin osto myös saattaa lähestyä tässä.. Siitä sitten lisää kun ajankohta on. Kerron myös teille joskus lisää tuosta mysteerihevosesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti