sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Eloon herääminen ja kuulumisia

Nonniin, sain tän blogin vielä eloon pienen tauon kautta. Yksinkertaisesti ei oo ispannu eikä kerenny kirjoittaa mitään. Kuvaajaakaan en oo oikeen saanu, paitsi perjantaina hypätessä, jos tulossa lisää. Ollaan ihan normaalisti menty kouluu ja välillä hypätty. Ja ensiviikon la olisi edessä Niksun ekat estekisat Maaningalla, jossa Ansku menee luokan 60 cm. Sieltä kisoista sit videopostausta yms. Ja Keiteleen kisavideopostaus on latautumassa !

Noh, hypätäämpä vaikka perjantaihin jolloin hyppäsin Niksulla. Mulla oli tavoita heti alkuun kokeilla hypätä korkeempaa jos menee alku hyvin. Kentällä oli 4 estettä joita tulin. Yhellä sivulla oli 1 isompi pysty, Pituushalkaisialla oli 2 pystyä vierekkäin, joista toista tulin verkkana. Yksi portti-pysty oli vielä toisella lyhyellä sivulla.



 Alkuun verkkailin normisti askeleet läpi. Kun aloin hyppäämään tulin toista pienempää pystyä jossa oli tötteröitä alla. Heti ekana se meni päin kuusta kun oli erimielisyyksiä suunnasta esteen jälkeen. Otin pari onnistunutta hyppyä ja vaihdoin suuntaa. Toiseen suuntaan onnistui hieman paremmin. Kun sain pari onnistunutta hyppyä siihen esteelle, suuntasin portille. Ne tulin kans pari kertaa. Siinä välissä hieman kävelin, kunnes aloin tulemaan isompaa pystyä joka oli alkuun n. 70 cm .









 Itellä oli jännän varma fiilis esteistä eikä ees kauheesti pelotanut ( ehkä estekammo on hipsimässä pois päin?). Tuli sitä parit kerrat. Hypyt tuli kauhean lähelle, vaikka yritin saada vähän kauemmaksi paikan. Käskin Iidaa nostaa estettä yhillä rei'llä, jolloin se oli jo 80 cm. Pari onnistunutta hyppyä ja vielä yhet rei'ät ylöspäin, jee se oli jo 90 cm eikä mua pelottanu.





   Tulin sit viel molemmista suunnista keltasta lankkuestettä. Toiseen suuntaan se ei meenannut millään onnistua. Lopetin kun vihdoin sain hyvät hypyt. Keventelin vielä loppuun kevyesti ja kävelytin. Onneks oli huippis heppa :)! Loppuun saatte viel pikku videopätkän.




 Niksulla on 23pv  viralliset 8 v synttärit ja se on ollut minulla jo 8 päivää sitten sen puolisen vuotta, tuntuu että se aika on vaan hävinnyt jonnekkin. Niksukin on mennyt hyvästi etiäpäin, ja joitakin tavotteita ollaan rikottu : )






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti