maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kisapostaus

Joo, elikkä Niksulla oli maailman ensimmäiset estekisat lauantaina Maaningalla. Luokkana oli 60 cm.
Kisat alkoi 10 ja oltiin jo perillä ehkä puol 9 jälkeen. Siinä katottiin hepat, että niillä on kaikki ok. Sen jälkeen lähdettiin maksamaan lähtömaksut ja kattomaan rataa. Ja niin jos joku ei vielä tiennyt, niin itse en mennyt Niksulla vaan kaverini Ansku. Muuta en osaa kertoa, kuin että Niksu näytti hyvälle. Puhdas rata tuli, elukka ekaa kertaa maneesissa, eikä käyttäytyny pöllömmin.

Seuraava teksti on lainattu Anskun blogista.

60cm rata oli helppo, mukavan selkeät linjat ensikertalaiselle ja muutenkin erittäin kivan radan oli Jaana tehnyt. Verkassa Niksu hyppäsi todella kivasti (ulkoverkka) ja viimeisillä kiekoilla rupesi kuumumaan niin paljon, että ajattelin menn radan ravissa ihan turvallisuussyistä. Maneesissa saatiinkin ottaa yksi hyppy ennen radalle lähtöä ja hui kun maneesissa oli kaikkea jännää pikkuhepalle. Rataan olen oikein tyytyväinen, Niksu hyppäsi kaiken nätisti, ainoastaan sarja oli hankala, mutta niitä treenataan nyt ahkerasti. Tuloksena olikin 0-rata ja arvostelun ollessa A.0.0 saatiinkin sitten ruusuke kotiinvietäväksi. Mukava aloittaa hepan esteura voitolla, tästä ponista kuullaan vielä!


Loppuun saatte vielä ratavideon: 


2 kommenttia:

  1. Saitte uuden lukijan :) Hoisin Niksun viime vuonna raveissa ja kiva kuulla et menee uudessa kodissa hyvin ja Niksu on kehittynyt paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ! Ja tervetuloa lukemaan tänne : )! Mukava kuulla. Onhan tuon kanssa kyllä tehty töitä, se on kiva ku tulosta ees vähän näkyy : )

      Poista