torstai 20. kesäkuuta 2013

Kaikki kaunis päättyy aikanaan

Mikään ei ole ikuista. Pitää vain pystyä irroittamaan... tämmösiin fiiliksiin  jouduin tänään heräämään.



Mutta päivien tapahtumiin. Eilen tuttavani kävi pitämässä tuntia minulle ja Niksulle. Sovittiin aikasemmin jo että on estetunti. Aloitettiin tehtävä niin, että tulin ravissa lyhyille sivuille voltit, myöhemmin siihen lisättiin 3 ravipuomin tulo. Tultiin parikertaa molempiin suuntiin. Sitten vaihdettiin ympyrälle, jossa harjoteltiin laukkaa.Ympyrällä oli myös pieni este, jota aina välillä tultiin. Hypyt ei oikein onnistunut kumpaankaan suuntaan.

Seuraavana tehtiin semmoista tehtävää, eli laukkavoltti, este, ravivoltti, ravipuomit uusi laukannosto este, ja seitä samaa rataa. Välillä onnistui ihan hyvin, välillä taas siirtymiset venyi. Toiseen suuntaan onnistui paremmin. Lopussa estekkin oli jo 80 cm. Ravasin loppuravit vielä hetken ja sitten kävelin. Ihan hyvä fiilis jäi tunnista, vaikkei esteille tuonnit ja paikat onnistunut niin hyvin.








4 kommenttia:

  1. Oi. Kyllä Niksu vaan jaksaa yllättää. Siitä kyl tulee aivan mahtava harrastepolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se aina välillä yllättää : D mutta onhan tuon kanssa tullu tehtyy työtä : ) on se kiva kun tulos näkyy edes jotenkin

      Poista
  2. Miks sulla on ollut tollaset fiilikset aamulla?! :o p.s oon lukenu pitkään tätä blogia anonyyminä ja hienosti ootte edenny niksun kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se selviää ajan kanssa, kun se on ajankohtainen, mutta liittyy hevoseen. Kiitti : )!

      Poista