perjantai 12. heinäkuuta 2013

Estehyppelöjä ja kouluilua

Eilen menin alkuun ilman satulaa rennosti, mutta hetken irti päästettyäni Niksu päätti ottaa ja juosta kentän aitojen läpi, ja eikös se sit juossu pitkin tallin pihaa , hetken jo taas mietin tuon elukan myymistä ku otti tuo sen tempu niin paljon aivoon.... Siellä se veti kiitopukkilaukkaa, ja päättelin että tämä pöllöilyenergia vois johtua kaurasta jota olen pikkasen kokeillut syöttää. Hain sitten satulan selkään ja päätin mennä sitten kunnon koulutreenin.

Tänään päätin hypätä vähän, tein kummallekkin pitkälle sivulle yhdet esteet ja yhden pystyn vielä lävistäjälle. Otin alkuverkaksi askeleet läpi, tein paljon voltteja ja kiemuria uria. Verkkana hyppäsin eka pientä lävistäjäpystyä molemmista suunnista. Otin parit onnistuneet hypyt siihen, kokeilin myös laukanvaihtoa, mutta alussa se ei oikeen onnistunut. Sitten tulin porttipystyä, ekalla hypyllä Niksua vähän pelotti, mutta onneksi se ei sen enempää kyttäillyt. Tulin vielä pikku kävelyjen jälkeen okseria. Sille paikat ei meenannu oikein löytyä, mutta yli päästiin. Loppuun tulin vielä pientä rataa, noilla 3 esteillä erinlaisia kiemuroita. Rata onnistui aika hyvin, oli rauhallinen ja paikat onnistui myös aika hyvin. Lopussa yksi este oli 100 cm korkea : ) puomi kyllä kolahti, muttei tippunut, ekalla hypyllä toin itse liian lähellä, jolloin etuset kolautti, mutta tokalla hypyllä takaset taasen kolautti. Pari videopätkää löytyy, pari tämänpäivästä ja yksi vanhempi eräältä estetunnilta. Ketään en siis saanut kuvaamaan enkä auttamaan. Maanantaina on jännä päivä, siitä silloin lisää paremmin.

Lisää lukijoitakin on blogiin näyttänyt tulevan, tervetuloa lukemaan, nyt teidän hyvä aika laittaa kysymystä jos joku on epäselvää : )

MUISTAKAAHAN LAITELLA VIELÄ KYSYMYKSIÄ !:)

7 kommenttia:

  1. ehkä 80-90cm maksimissaan, mittanauha tais huijata? mutta siis paljonko teilä on tolla tallilla vuokra

    VastaaPoista
  2. Ei huijannu, itse luulin kanssa sen okevan joku 80 cm mutta yllätykseen sen oli metri.. Kenttä on vino ja estekkin oli hieman vino joten nekin hieman huijjaavat. Ja vuokra riippuu vähän mutta n.200 e kait

    VastaaPoista
  3. Ei millään pahalla mut ei tosta esteestä saa metriä mitenkään..

    VastaaPoista
  4. Oliko tuo teidän entinen tallinne Rytkyllä, lähellä rytkyn leirikeskusta? Mietin, koska näyttää tutulta

    VastaaPoista
  5. Kuka maksaa sun tallivuokran?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, mutta tänne en semmoisia kerro.. Sitä voi itse kukin miettiä : )

      Poista