tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

tässä on meidän uusi ihana lamicellin bling huopa<3
Joo, tosiaan. Ei ole ollut inspistä kirjoittaa kun ei ole ollut kuviakaan. Mutta tänään sain kaverini Iidan mukaan tallille kuvailemaan : ) Mentiin tallille siinä 3 maissa. Hain varusteet karsinan eteen ja aloin harjaamaan Niksua. Kun sain harjattua, varustin sen. Mentiin eka kentälle, jossa yritin alkuverkata hetken, mutta ei siitä mitään tullut kun kaikkialla oli jotakin peloketta. Menin maneesiin siksi aikaa, että tunnit alkavat. Kerkesin mennä reilun puolisen tuntia, kunnes siirryin takaisin kentälle. Siellä sit päätettiin kokeilla, että minä olen selässä ja Iida juoksuttaa meitä. Siinä harjoiteltiin liinassa laukkaamista. Juoksutin loppuun vielä itsekkin vähän, mutta kesken juoksutuksen havahduin siihen, että Niksu otti toisella etusella hieman lyhyempää askelta, se ei siis varsinaisesti ontunut. Mietittiin mistä voisi johtua, otin satulan pois ja pyysin erästä ratsastuksen opettajaa auttamaan katsomaan ontuuko se kun ravailin ilman satulaa. Hän sanoi ettei se suoranaisesti ontunut. Kävelytin loppuun, ja vein pesupaikalle jossa huuhtelin Niksun sienellä ja vedellä, kun se hikosi aika paljon. Nyt pitää seurailla jalkaa, voihan se olla vain hieman lavasta jumissa tms, mutta seuraillaan tilannetta. Videotakin on, mutta sen saatte sitten myöhemmin



Muiden päivien ratsastuksen ovat sujuneet ihan kivasti. Niksu on ollut rennompi kuin edellisessä tallipaikassa, ja olen käyttänyt korvahuppua, ettei Niksu ole niin säikky uusille äänille. Pikkuhiljaa alan totuttamaan sitten ilman sitä. Ollaan menty kentällä ja maneesissa. Niksu on ollut yllättävän kiva maneesissa, vaikka eikhän se hirveämmin ole ollut maneesissa.


kiva maneesilaatu

innokas hevosenjuoksuttaja





Viimeviikonloppuna olin Anskun mukana Onesin kentäkisoissa. Siellä oli mukavaa, ja oli vähän erinlaista kisatunnelmaa. Yövyttiin siellä hepparekassa. Sunnuntaina kävin maanesissa ratsastamassa. Maneesissa oli valmiina laukkapuomeja joita lopussa tulin. 


Niin ja moniko teistä on tulossa viikonloppuna Kuopion kuniinkuusraveihin :)? Minä ainakin olen menossa, joten sieltä toivottavasti tulee piientä postausta.

2 kommenttia:

  1. Itse en Kuopioon saakka lähde kun asun Porin lähellä, mutta ajattelin ilmoittaa että odotan postauksiasi aina ihan hirmu innolla :D Niksu menee hienosti. Seuraavaa postausta jo odottelen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sieltä vähän pitkä matka : / mutta kiva kuulla että odotat postauksia :)) Kiitti

      Poista