lauantai 26. lokakuuta 2013

Suuri takapakki

Tosiaan eilen mennessäni tallille Niksulla ei ollut kaikki hyvin. Kun hain sen tarhasta se ei melkein pystynyt kävelemään. Sillä oli vasen etunen kipeä. Talliin mennessä sitten huomasinkin polvessa olevan ison haavan joka oli vuotanut paljon verta. Ei ole mitään tietoa mistä moinen olisi voinut tulla, koska kun kävimme tarhan läpi sieltä ei löytynyt mitään terävää johon se olisi sen voinut repäistä. Hoidomme haavan ell ohjeiden mukaan. Niksu onkin nyt sitten karsinalevossa ja ratsastukset ja kisailut saakin unohtaa. Toivottavasti saadaan heppa vielä kuntoon. Blogillekkin tulee luultavasti sitten taukoa, kun heppa on saikulla.


pikku potilaan pipi : (

4 kommenttia:

  1. Ois kiva jos kirjoittaisit pidempiä postauksia :) Tämäkin postaus jää vähän niinkun kesken. Otsikossa lukee SUURTA TAKAPAKKIA mut sit kuiteskaan et sen kummemmin kerro.
    Kävikö ell kattoo ton jalan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän jatkossa kirjoittaa, mutta tästä aiheesta oli vähän hankala kirjoittaa pitempää. Ei ole ell vielä ainakaan käynyt, koska aamulla jalka oli mennyt vähän parempaan suuntaan, mutta jos näyttää että lähtee huonompaan niin sitten soitan eläinlääkärin katsomaan. Soittelin kyllä tänäänkin ell ja kysyin ohjeita ja mielipidettä häneltä.

      Poista
  2. Mikset kirjoita kuulumisia? Toivottavasti älysit tilata ell etkä jättänyt hevosta kärsimään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska en ole nyt kerennyt ja sanoin että saattaa tulla pientä taukoa, mutta enköhän minä tänään postaa ja älä huoli.. en jättäs hevosta kärsimään.

      Poista