lauantai 1. joulukuuta 2012

Luukku 1

Luku 1 - Miksi harrastan ratsastusta


Hmm, tämä on kyllä vaikea kysymys. En tällä hetkellä niinkään harrasta, vaan enemmänkin puskailen. Mielestäni on kiva touhuta hevosen kanssa maastakäsin ja selästä. Innostuin vain jotekin kaverin auttamana tästä lajista, joten päätin kokeilla, ja nythän sitä on jo noin 5 vuotta harrastettu ja siitä on kyllä tullut elämäntapa :D Pienenä sain välillä ratsastella ja hoidella naapurin hevosia. 
Nyt on pakko paljastaa. Tänään saapui ihaka oma hevoseni Allu alias Nikke, eli Nikke jää lempinimeksi. Mutta hän on siis 7 v lv-ruuna. Säältään poika on noin 160-170 välistä, ei oo tarkasti mitattu, eli aika jättiläinen : D Siitä tulee oma esittelysivu tuonne. Harjasin kahteen kertaan Niken tänään, ja selvitin harjan kun se oli vähän takussa ja sieltä lähti aika paljon harjaa mukaan. Meenasin että lyhentäisin hieman harjaa, mutta en raaskinut, se on vaan yksinkertaisesti niin ihana !:D Kävin myös taluttelessa ympäristössä, vähän pelotti mutta hengissä selvittiin. Nikellähän ei ole kuin takasissa hokkikengät, toisesa etusessa ei ole kenkää ollenkaan, joten soitin tänään kengittäjän ja hänen pitäisi tulla maanantaina. Meenasin että alan kirjoittamaan Nikelle ihan omaa blogia, mutta se on vielä mietinnässä..



Hurja : D

uljas poika punainen <3


ravin esittely

byebye harja.. tuossa on vaan puolet




Tänään ratsastin Elmerilläkin. Sää oli kauhea, joten en kauhean kauaa mennyt sen takia. Menin pellolla käynnissä taivutukset ja väistöt läpi. Elmo ei ollut ees kauhean jumissa, vaan taipui kivasti :) Otin myös ravia, ja Elmo ravasi tosi mukavasti ja letkeesti. Ravailin vain "pitkiä" sivuja. Tein myös paljon pysähdyksiä. Elmeri ei meenannut keskittyä yhtään koko aikana, vaan tuijotteli Nikkeä. Kävin vielä kävelemässä maastossa hetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti