perjantai 21. joulukuuta 2012

Hienot ja huiput heposet or not..

Otsikko.. Hups, muuta en nyt tähän hätään keksinyt : D  Mutta eilen ratsastin eka Niksulla, ja se oli suoraan sanottunu kauhea ratsastaa.. Vältteli tuntumaa, ja tämänkin luulen johtuvan niistä hampaista. Raspaaja on perunut jo kaksi keikkaa, joten pitää nyt toivoa että hän tulee pian, että pääsee taas kunnolla menemään, niin ettei hevoseen satu. Siinä hetkisen pyörin vain kentällä. Sitten ratsastin Elmerin, sillä kävin maastossa, ja kävelin ja ravailin pellolla. että siinä ponissa on virtaa :D


 Tänään menin Elmerillä ilman satulaa. Kävelin pihateitä pitkin. Välillä ravasin, sen minkä selässä pysyin. En tehnyt mitään ilmeellisempää, kun oli niin kylmä.
   
    Niksua taas juoksutin, ettei ylimääräistä virtaa ala kerääntyä, kun en viitsinyt suun takia ratsastaa. Juoksutin päitsillä pellolla, jota oli vähän aurattu. Siinä se meenasi kaatua, joten menin ihan hankeen sitä juoksuttamaan. Meenasi vähän pelleillä, mutta onneksi keskittyi kumminkin juoksutukseen. Ravi meni hyvin, jonka jälkeen päätin kokeilla laukkaa, ja herrahan innostui siitä ja laukkaili ja nosteli ihan innoissaan. Siinä vaan käsky,laukka ja kun laukka nousi ja pyöri, paljon kiitoksia. Kyllä se ehkä siitä oppii : D Odotan vaan innolla kun se oppii laukkaamaan selästäkäsin. Kun olin kävelyttänyt hetken, talliin ja kaulakappaleellinen fleece selkään ja heppa karsinaan. Vaihdoin vielä karsinafleecen, ennen iltaruokaa.




Ainiin, käytiin myös ostoksilla paripäivää sitten, saatte nytten kuvan niistä.

Biotiini, Arnika ja ihana lime fleeceloimi : ) ja tämän lisäksi vielä ostettiin progressia. Kaikki puuilosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti