sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuulumisia

"olen maailman söpöin ponihevonen"  sanoo Elmeri : D
Hupsista, tuo joulukalenteri on kyllä nyt jäänyt vähän takalalle, kun en ole joutanut sitä kirjoittaa. Mutta no, kirjoittelen nyt menneen viikon kuulumisia. Mitään uusia kuvia ei nyt valitettavasti ole. Ollaan päästy Niksun kanssa kivasti eteenpäin ratsastuksessa. Se alkaa jo pikkuhiljaa kuuntelemaan pohjetta ja ohjaa sekä taipumaan : ) Ollaan treenattu siis näitä ihan perus juttuja sen kanssa. Hierojakin kävi silloin ti, ja pari jumia pojalla oli.
Tänään juoksutin( hevonen seisoi 3 kertaa liinan päässä) Niksua, ja se onnistui ihmeellisen hyvin. Se ravasi tosi kivasti, ja kun koitin saada sen laukkaamaan, se yritti ja nosti edes jotenkin laukan, jes : D Laukka näytti ihan hyvältä, mitä siitä kerkesin katsomaan. Aion jatkaa säännöllisesti juoksutusta jatkossa, jos hevoinen suostuu vain siihen : ) Yritän saada lisää uusia kuvia teille, tyhmänä en tajunnut tänään ottaa kameraa, kun olisin saanut parit juoksutus kuvat teille.


nammnamm

maailman paras kavioystävä<3
Ensviikko on aika kiireinen kun ma hoidan kaikki hevoset, ratsastan Elmerin ja Allun. Loppuviikosta hoidan ja ratsastan Elmeriä ja Niksua. Sieltä sitten lisää : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti