keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Luukku 5

Luukku 5- Ratsastusurani

koulukisoista 2009 Siran kanssa
En muista tarkkaa vuotta,mutta veikkaan että 2007-2008 aloitin ratsastuksen Heppahovissa. Kävin siellä putkeen pari-kolme vuotta säännöllisesti tunneilla. Siellä kehityin jo aika paljon eteenpäin. Kävin myös parissa kisoissa. Yhdet mieleenpainuvimmat kisat taisivat olla ne viimeiset koulukisat. Meenasin myöhästyä koko kisoista, menin Siradus "Sira" nimisellä ponilla siellä. Kun nousun selkään, istuin sen pepun päälle, kun Sira lähti kävelemään ennenkuin pääsin satulaan. Mutta 1 sija sieltä sitten tuli : ) Mutta talli ja hevoset olivat mukavia :)

Sitten vaihdoin tallia Pekkometsän ratsastuskouluun, kokeilu mielessä. Kävin siellä noin puolisenvuotta. Mielestäni talli oli mukava, hevoset oli kivoja, plussana oli myös maneesi :) Ainut miinus oli etten ikinä päässyt tuona aikana hyppäämään yhtään.

Ystävän ent. poni Milla jota ratsastin välillä
Tämän jälkeen vuonna 2010 talvella avautui uusi ratsastuskoulu lähellämme, nimittäin Keskimäen hevostila. Täällä kävin myös puolisen vuotta. Samalla minulla oli vuokraponi Regaal eli Kalle, jota kävin kerran viikossa ratsastamassa ja hoitamassa. Kävin ekan kerran puolisen vuotta vuokraamassa, ja joskus myöhemmin kun aloitin uudestaa, kerkesin käydä vain parit kerrat, kunnes Hilkka tuli minulle.
Kallen kanssa talvimaastossa
Myös joskus syksyllä 2011 aloitin uudestaan tunnit Heppahovissa, ja enkä kauaa kerennyt siellä käymään, kun huonot kelit ja innostus loppui. En ole oikein sen jälkeen käynyt enää ratsastustunneilla, mitä nyt parit tunnit Hinkulan tunneilla.


Minä ja Vili vuonna 20004? 

Maukolasta 2010 Lakiponi

Olen käynyt myös kesällä leireillä Maukolan tilalla. Siellä kerkesin käydä 4-5 leirillä, ennen kuin he lopettivat leiri- ja tuntitoiminnan. Sitten näitten jälkeen olen ratsastelltu kavereitten hevosilla, kotona, omilla ja vähän kaikenlaisilla : D Olen käynyt kyllä parilla irtotunnilla, ja meenasin käydä joskus myös :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti