keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kun yksi on taas poissa

Osasin varautua tähän pari päivää jo sitten että tämmöinen raskas juttu on edessä.

Nimittäin elämäni hevonen on nyt lähtenyt vihreimmille laitumille. Lepää rauhassa rakas<3

Onneksi suurinosa oli niitä hyviä muistoja, Elmeri oli niin kiltti ja ihana luonteeltaan ettei semmoisen kanssa voi tulla mitään negatiivista.
(postaus sisätää paaaaljon kuvia)


King iceman
"Elmeri"
Lämminverinen ravihevonen
Ruuna
16.5.2003-8.1.2014

+16.10.11 - 21.6.2013







katse tulevaisuuteen silloin








Tuo puoitoista vuotinen yhteinen matka oli elämäni yksi parhaimpia aikoja. Sain tutustua tähän ihanaan hevoseen, sain työskennellä sen kanssa noin pitkään, sain hoitaa sitä kuin omaa. Pääsin myös tutustumaan ravihevosen koulutusta ratsuksi sekä ravimaailmaan. Nyt näin se kaiken onnellisuuden, iloisuuden, luottamuksen kun katson kuvia. Elmerin kanssa kerettiin kerätä luottamusta jonkunverran joka näkyi esim maastossa loppuaikoina ettei Elmeri pelännyt enää autoja, ja pystyin ratsastamaan kentällä ja maatossa ilman varusteita.

Talvi tuli, talvi meni kesä tuli ja kesä meni, tuli taas talvi ja sitten kesä ja tuli päivä erota. Jään kaipaamaan tätä ruunaa koko sydämmestäni<3









ilo<3



onnellisuus ja luottamus<3 tätä jään kaipaamaan. Hyvästi rakas<3 lepää rauhassa
(blogi palailemassa myös tauoltaan, pian tulossa kuulumispostausta!)

2 kommenttia:

  1. Anteeksi kysymykseni,mutta miksi et ostanut Elmeriä Niksun sijaan jos se kerta oli sulle se elämäsi hevonen? Tuntuu oudolle kun luulisi että Niksu on se tärkein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kertonut tähän kysymykseen jo monesti vastauksen, mutta kerron nyt vielä. Eli viime kesänä oli tiedossa Elmerin myynti, mutta ajankohtaa ei ollut vielä. Odotin talveen asti ja kuulostelin tuleeko Elmeri myyntiin, mutta siitä ei ollut vieläkään tietoa joten päätin alkaa etsimään omaa hevosta. Juttelin asiasta myös monien kavereiden kanssa että kannattaako ostaa ihan uusi hevonen vai odottaa että Elmeri myydään. Moni oli sitä mieltä että Elmeriä ei kannattaisi sen jalkojen takia ostaa, pitää kuunnella enemmän järkeä kuin sydäntä vaikka Elmeri oli juuri se oikea. Kesällä Elmeri tulikin myyntiin kun Niksu olikin jo minulla eikä silloin ollut mitään mahdollisuutta pitää kahta hevosta. Joten jouduin sen raskaan päätöksen tekemään että luovuin idean Elmerin ostamisesta. Silti se on aina sydämmeni ykkönen Niksun kanssa. Toivottavasti tässä oli nyt vastaus kysymykseesi : )

      Poista