lauantai 25. tammikuuta 2014

Say something

Viikko mennä hurahti taas ja pakkasta on ollu taas hurjasti. Useempana päivänä pakkasta on ollu lähempänä -25 ylikin. Ei tuolla pakkasella oo paljoo hevosiakaan liikuteltu. Kävin tekemässä aamutallin ja hoitamassa Niksun ma-pe, kun illasta mulla on sitten ollut töitä. Parina päivänä oon kävelytelly Niksua maastossa ja eilen kävelytin kentällä liinan päässä. Olen myös kylmäillyt joka aamu Niksun polvea, joinakin aamuina se on ollut aika turvoksissa. Mutta kylmäyksellä ja kävelytyksellä turvotus on lähtenyt. Alkuviikosta tein niin että kylmäys, kävelytys, kylmäys ja kävelytys peräkkäin. Sen jälkeen polvi näytti jo hyvälle. Nyt Niksulla on lääkekuuri meossa, joten pitää toivoa että se auttaisi. Siitä sitten lisää kun kuuri loppuu. 
uus toppaloimi tuli vihdoin ja viimein postissa. 

tuitui:3


loimen testausta ja polven kylmäystä

Niksun ilme on ihan: tylsääääää!

8 kommenttia:

  1. Kannattaa silleen tehdö että ennenkun aamulla viet ulos nii kylmää pari min jalkaa. Jäätyy hyvil ulkona sen siellä ollessa

    VastaaPoista
  2. Mihin sä oikein tarviit noin monta loimee? Must tuntuu et sulla on joku tarve näyttää noilla Niksun varusteilla jollekkin/joillekkin jotain. Ja ei,en ole kateellinen vaan ihmettelen suuresti että varusteisiin on rahaa mutta esim.eläinlääkäristä tingitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei NIksulla ole edes paljoa loimia, juuri tarpeeksi. Ja haha ei oo mitään tarvettaa näytellä kellekkään jos niin luulet : D en oo kertaakaan tinkiny ell:stä jos sille on oikeasti ollut tarvetta.

      Poista
  3. onko se kuuri auttanut? :) onko se tuo josta joku toinen ano selitti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei ainakaan ole tulosta näkynyt, ei ole vasta kun pari päivää syönyt sitä. Infoan kun kuuri on ohi :)

      Poista
  4. Voisit tehdä esittelyn taas noista Niksun loimista,huovista,pinteleistä,suojista jne. Ja ihan vaikka kuvina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää katsoa milloin saan otettua kuvia:)

      Poista