perjantai 18. lokakuuta 2013

Lunta, paaaaljon lunta

Yön aikana olikin satanut yli nilkan lunta. Tallilla oli aika virkeitä hevosia kun menin. Niksulla on vielä kesäkengät, kun en ajatellut että lumi tulisi ihan näin äkkiä. Pitää soitella kengittäjälle millon hän joutaisi tulla. Vihdoin ja viimein hööksinkin paketti tuli, jeee.









Tänään eka juoksutin Niksun ja sitten hyppäsin vielä lopussa selkään. Kenttä oli aika pehmeä, siinä oli ihan hyvästi lunta että heppa joutu nostelemaan jalkoja. Tieroja tuli vähän mutta sain kumminkin mentyä askeleet läpi. En ratsastanut kauaa, ettei lihakset jumitu kun hepo joutui vähän tarpomaan kentällä. Kuvat ovat huonoja kelin takia..  Tässä onkin nyt vähän teillä kaikenlaisia kuvia : )





1 kommentti:

  1. Me laitettiinkin jo tiistaina hokit jalkoihin, kun ei koskaan tiedä mitä sieltä sataa. Omalla ollu itse asiassa koko kesän hokit jaloissa, kun ratsastamme nurmikentällä. Pehmeä laidun, niin miksei vois pitää hokkeja ympäri vuoden. Ens viikolla pitäs asteet nousta taas reilusti plussan puolelle, jolloin lumet sulaa pois. Kuhan satais pysyvät lumet, niin pitää jälleen kerran soittaa kengittäjälle, et tulis laittamaan tilsakumit alle. :)

    VastaaPoista