torstai 3. lokakuuta 2013

Videota yms.



Otsikointi......mut joo
Tuossa ois vähän videota, jonka innostuin yhtenä päivänä tekemään. Yksi estevideo pitäisi ladata ja laittaa tänne vielä.

Mitään erikoista ei ole nyt tapahtunut. Keskiviikkona kävin itse ratsastamassa. Pääsin sen verran ajoissa koulusta, että kerkesin mennä maneesiin kun ulkona satoi vettäkin. Kiiruhdin tallille, varustin Niksun ja lähdin maneesiin. Mennessäni sinne siellä ei ollut kuin 3 ratsukkoa, mutta hetken päästä siellä olikin jo varmaan 6 ratsukkoa, joten oli vähän ahdasta. Noh, eka aloin työskennelle käynnissä: Niksulla oli piuhat, kun edellisinä päivinä se on ollut hieman reipas ja kyttäilevä, joten ne oli hätäapuna. Kun sain hepan käynnissä hyväksi, aloin ravailemaan vähän. Törmäyksiä meenas tulla monet kerrat, joten otin vain lyhyviä pätkiä ravia. Suurimman osan jouduttiin työskennellä ympyrällä. Aluksi Niksu oli hieman säikky ja kyttäilevä, mutta loppua kohden se alkoi rentoutua ja alkoi muuttua paremmaksi. Toisessa päädyssä oli menossa tunti, joten toinen pääty jäi meille 4 muulle ratsastajalle. Siinä yritin ottaa ravia ja laukkaa ympyrällä, joka onnistui ihmeen hyvin vaikka törmäyksiä meenasi tulla. Loppu ajaksi otin piuhat pois, ja laukkasin hetken vielä molempiin suuntiin. Sen jälkeen ravailin vielä hetken pitkillä ohjilla.



Tänään Niksun kävi hoitamassa vuokraaja, en tiedä mitä he tekivät, mutta Niksu oli ollut kullemma tosi reipas, varsinkin laukassa.







Huomenna meillä on Tuomaksen estevalkka 16-17 . Sieltä en saa varmaan mitään materiaalia, mutta voinhan mää yrittää jotain ees kirjoittaa. Toivottavasti päästään ajoissa koulusta että kerkeän käydä ostamassa yhden varusteen valkkaa varten : ) Loppuun vielä pari satunnaista kuvaa.

2 kommenttia: