keskiviikko 11. joulukuuta 2013

12.Luukku-Kuulumisia

Kuulumisia vähän tältä viikolta.

Maanataina vähän ratsastamassa Niksulla. Pakkasta oli yli-15 joten kävelin ilman satulaa loimen kanssa noin 15 min. Sen jälkeen kylmäsin polven. Haavat näyttää paranevat hyvin, mutta turvotus ei kylmäyksistä huolimatta näytä häviävän.

smileee



 Tiistaina oli kanssa samanverran pakkasta, joten ratsasastus oli samanlainen ku edellisen päivän. 10 min ratsakeilin vielä laittaa ehjälle iholle linimenttiä, jos se auttaisi turvotukseen





.



Keskiviikkona en ratsastanut. Tein vaan tallihommat ja kävin vedellä kylmäämässä hetken jalkaa, kun ei ollut pakkasta, lämpötila oli tippunut +4. Kylmäsin siis vedellä ja lumella, joka on laitettu pussiin ja kääritään pintelillä jalan päälle. Siihen laitoin kanssa linimenttiä. Polvi oli edelleen turvoksissa ja haavojen ympärille kasvava karva on valkoista. Niksulla on nyt jalassa pari valkoista karvalänttiä. Mietin minkälaista tekniikkaa pitäisi seuraavaksi keksiä, kun mikään ei tunnu taas auttavan. Sain myös vihdoin ja viimein vaihdettua kauhealla vaivalla meidän koulusatulaan leveämmnä kaaren ja sanon että se oli aika työn ja tuskan takana saada paikoilleen. Pitäsi vain nyt saada valkoinen wintecin kaari. Jos joltain löytyy saa vinkkailla.



Torstaina pitäisi tulla kengittäjä laittamaan hokkikengät ja eteen tilsakumit. Luvassa on varmaan jalan kylmäistä edelleen sekä normit tallihommat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti