perjantai 6. joulukuuta 2013

Perus kuulumisia

Vähän joulukalenterin lisäksi normikuulumisia. Tälläviikolla oon ratsastanu Niksulla jo vähän enemmän, en siis mitenkään rankasti vaan kaikki kerrat lähes pelkkää käyntiä jalan takia. Eilen menin sitten ilman varusteita eka kentällä. Käveltiin alkuun pitkään, sitten kokeilin ravia joka oli aika järkyttävää. Nooh kokeilin vielä toiseen suuntaan ja päätin lopettaa siihen. Kävelin sitten vielä pellolla, jossa kokeilin ottaa suoralla vähän laukkaa. Vasen laukka onnistuu hyvin ilman mitään, mutta oikea laukka ei nouse. Se on joko ristilaukkaa tai vastalaukkaa. Kävelin loppuun vielä että jalka saisi rauhassa vertyä.



Tänään käytiin sitten erään tallilaisen kanssa noin tunnin maasto. Tää oli siis meidän yhteinen kunnon maasto. Niksu oli ihan ok eikä kauheesti säikkynyt. Vähän oli liukasta kun ei niitä kenkiä viel oo ja tuli vähän tieroja. Alkumatkasta tuli auto vastaan eikä Niksu onneksi reagoinut siihen mitenkään. Seuraavana tuli mönkijä, mutta lähdettiin "karkuun" sitä eräälle tielle. Seuraavana oli kauhea kohiseva koski. Se oli kauheen pelottava Niksun mielestä ja piti vähän tanssahdella. Päästiin eräälle metsätielle jota mentiinkin jonkun matkaa. Otettiin vähän ravia ja laukkaa siinä matkalla. Niksun ontumisesta ei ollut silloin tietoa, toinen taisi olla niin innokkaana menossa. Mentiin kuitenkin rauhallisesti varuilta ettei mitään tapahtus. Niksu ois halunnu mennä lujempaa ja huomas että se tykkäs. kotimatkakin meni ihan turvallisesti, mitä nyt se koski oli taas kauhee.

maastoon lähdössä
Kävin vähän jouluostoksilla, ja tässä ois kuvia. Meillä oli myös sovituksessa wintecin yleissatula, joka oli Niksulle juuri sopiva valkoisella kaarella, joten siitä tuli meidän uusi satula.


uudet kivan oranssit päitset

toppaloimen kaulakappale

vanhat suitset, mutta uusi otsapanta

kultainen timanttiotsapanta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti