tiistai 24. joulukuuta 2013

23.Luukku

Olleet ja menneet tavoitteet Niksun kanssa. Tulevia tavoitteita en voi oikein tehdä kun ei yhtään tiedä mitä tuo jalka tulevaisuudesta sanoo.

ratsastus ilman pukittelua

nätisti ja rauhallisesti laukkaaminen

ensimmäisiä hyppyjä, selässä kaverini Jenna

Alkuvuodesta 2013 meillä ei out vielä suuria tavotteita. Lähinnä tavoitteet olivat laukan opettelu, ravissa kulkeminen, puomien ylittäminen ja luottamuksen etsiminen.

Noiden opetteluiden jälkeen tavoitteena oli saada laukka toimimaan niin lyhempiä kuin pitempiäkin matkoja. Myös oli tavoitteena ajaa ja maastoilla vähän. Maastoilut jäi vähemmällä kun kerran Niksu päätti lähteä käsistä kesken maaston.




Sitten oli tavoitteena esteiden ylittäminen. Kaikki perusjutut oli hallinnassa jo.


Kesällä sitten edessä oli parit estekisat jotka menivätkin tavotteiden yli ja oli jopa suuri saavutus. Molemmista kisoista lähti mukaan kokemusta sekä puhtaat radat & ruusukkeet. Myös parit valkat päästiin käymään. Minä rohkeana ähdin Niksun kanssa estevalmennukseen keskimäenhevostilalle sekä myöhemmin peikkarin estevalkkaan. Ansku taas puolestaan kävi Niksulla yhdessä kouluvalkassa Maaningalla. Niksuahan ei ostettu kisakäyttöön, niin rotunsa ja koulutuksensa puolesta, mutta käytiin kokemuksen ja vaihtelun takia tutustumassa erinaisiin kisoihin. Saas nähä tuoko uusi vuosi uusi tavotteita vai jääkö kaikki nyt tähän ettei Niksusta saa enää hevosta.

toinen nii innossaan korvat hörössä : ) (c) Elina

(c) Elina

vooi ku se on niin söpö ja tyytyväisen näköinen :)! (c) Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti