sunnuntai 8. joulukuuta 2013

7.Luukku- Elämäni hevoset osa 1

Tämä luukku meni nyt ihan pipariksi, kun tähän tuleva video ei ole vieläkään ladannut joten sen takia myöhässä. Joudun keksimään tähän uuden aiheen siis.

Eli siis elämäni hevoset, jotka ovat olleet ja menneet elämässäni.

1. Ykkösenä tulee ehdottomasti Elmeri !

Maailman söpöin, rauhallisin ja kiltein hevonen johon olen törmännyt. Elmeri ei ikinä ois tehny pahaa edes kärpäsellekkään, sen verran nöyrä ja ystävällinen hopotti se oli, jonka takia siihen ihastuin. Sen luonne ja sydän oli täyttä kultaa. Kun luottamuksen sai, se kesti ja auttoi monta pulmaa.
Maastoillessa alkutaipalleella Elmeri pelkäsi aina autoja ja se olisi ollut saavutus ettei hevonen yrittänyt lähteä karkuun kun auto ajoi ohi. Mutta luottamuksen kasvaessa, molemmin puolin, loppuaikoina Elmeri ei edes liikahtanutkaan kun auto ajoi ohi. Kerran ku olin taluttelemassa Elmeriä maastossa menin sen selkään ilman varusteita ja köpöteltiin siinä turvallisesti ja rauhassa takaisin tallille. Oli se vaan niin kultainen. Kadun vieläkin kun en sitä ostanut. 16.10.2011-21.6.2013
Kaikkea hyvää rakkaalle<3










ilman varusteita kentällä



tätä on niin ikävä<3 

luottamus<3

2. Toisena tulee Hilkka

Tämä pieni, äkäinen, tempperamenttinen mutta kuitenkin kiltti tamma, joka opetti hevosen hoitamista, hevosen omistajuutta ja hiemen erinlaisen hevosen hoitamista. Hilkkaa ei saanut mennä hakemaan suoraan tarhasta sillä se esitti hykkäävänsä kimppuun jos menit liian lähelle. Mutta silti se ei halunnut tehdä kenellekkään mitään pahaa. Hilkka oli rauhallinen ja ei säikkynyt lähes mitään. Hilkan kanssahan me kerettiin käydä kerran maneesilla, keväällä käytiin Keskimäen hevostilalla tunnilla sekä Ratsunaisessa koulukisoissa. Talvella meillä oli pieni ongelma kengitysten kanssa, kun Hilkalla meenasi kannat olla aina auki, joka hankaloitti ratsastusta

Yhteistää matkaa meille kertyi 16.2.2012-1.6.2012
Hilkka lähti vihreimmille laukkamaan 8.10.2013

kiitos kaikesta rakas äkäpussi tamma <3 nyt sulle on hyvä olla
kisoista

eka ratsastus kotona

tunnilla keskimäellä










 Tämä postaus jatkuu vielä toisessa osassa!

4 kommenttia:

  1. Kumpi: Niksu vai Elmeri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niksu. Mutta jos sais mahdollisuuden ottaa kumpi vaan niin Elmeri

      Poista
  2. Mikset sitten ostanut elmeriä kun siihen oli mahdollisuus? Mihin elmeri on lähtenyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koska ei ollut mahdollisuutta pitää silloin 2 hevosta, se oli esteenä. Enkä olisi kerennyt myydä Niksua siinä ajassa.

      Poista