tiistai 17. joulukuuta 2013

17.Luukku. Mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu ihan hyvää nyt.


Niksun jalka on jo ihan hyvässä kunnossa, turvotusta on vielä polvessa mutta haavat alkaa umpeutua tosi hyvin. Olen nyt kylmäillyt jalkaa 20min-1h ajan. Kävellyttäny olen sitä joka päivä noin 20 min, joko maastakäsin tai selästä. Olen vielä laittanut viimeisenä linimenttiä ehjälle ihoalueelle, eli en siis haavojen päälle.
Niksun uudet ihanat päitset : ) 



"ootsää nyt kuvaaja siel valmiina?"

älä nyt enää niitä kuvia ota sanoo, Niksu

puuilosta lähti tuommoinen erikoisempi linimentti, jos se auttaisi paremmin, sekä täysi purkki biotiinia, joka on jo aika lopussa

2 kommenttia:

  1. Miks sä kylmäät sitä polvea jos se ei kerran auta? Oletko kokeillut auttaako lämmin? Joko olet päässt ratsastamaan kunnolla? Postausehdotus:5 mieleenpainuvinta hevosta jotka ei ole nämä jo täällä joulukalenterissa mainitut eli Niksu,Pultti,Elmeri jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se kylmäys heti näytä tulosta, se vie jonkun tovin. En ole kokeillut lämmintä, koska oman logiikkani mukaan kylmä enemmänkin auttaa tuvotukseen kuin lämmin, mutta en tiedä. En ole päässyt. Ollaan nyt vaan kävelytyksellä tammikuuhun asti. Joo, kiitti ehdotuksesta, ehkä toteutan sen !: )

      Poista